Hej dziewczyny,
Nastazja, nie moge sie doczekac zdjec Waszych wnetrz po remoncie. Z Twoim gustem i wyczuciem stylu jestem pewna, ze bedzie pieknie!
Mla, wspolczuje nocki, oby bylo juz tylko lepiej...
chcialam sie Wam pochwalic, ze Kubinowa faza anty-mama zostala zazegnana, od klku dni nie moge sie opedzic od mojego kochanego przytulaka, z dnia na dzien nagle bez pamieci zakochal sie z mamie

buziaki, przytulanki, wolanie mniedo najmniejszej *******y, jest bosko! Dziewczyny, jestem niesamowicie szczesliwa

)
na Mikolajki zawiesimy skarpety swiateczne nad kominkiem i kazdy dostanie jakis drobiazg, typu slodycz, czy maly resorak itd. Mam w planie postawic tez wieczoyg razem z Q szklanke mleka i ciasteczko dla Mikolaja. Jak mlody pojdzie spau to od okna do talerzyka rozsypie czerwony brokat, taki slad Mikolaja

mam nadzieje ze rano bedzie radocha
Mamy ostatnio problem ze zmiana pampka, jest to istna walka! Q sie rzuca, wierzga nogami, ucieka, nie wiem co z tym zrobic, puszczac juz bez pampka i latac ze szmata wycierajac siki? Kurcze, no zboj wie gdzie sie sika, wszystkie misk nosi do ubikacji na "sisi", pytany gdzie sie sika pokazuje lazienke, wiec swiadomy jest, moze warto sprobowac poki Hania jeszcze nie raczkuje?
nie moge sie juz doczekac Swiat, w koncu Wigilia u nas