Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja ostatnio coraz bardziej rozmyślam o drugim brzdącu, ale póki co na razie sa to tylko rozmyślania ;-)
Cóż latka lecą... i tak realnie, to myślę, że jak już, to powinniśmy się zdecydować w ciagu najbliższych 2 lat.
Inka dzięki. Płacz i zgrzytanie zębów już za mną Zaczynam się bardzo cieszyć, ale z drugiej strony się boję, żeby wszystko było ok. Wolałabym się dowiedzieć znacznie później. W pierwszej ciąży nawet bez robienia testu czułam, że noszę maleństwo pod sercem i teraz też tak było. M. ani się jakoś specjalnie nie cieszy, ani nie jest przygnębiony i twierdzi, że na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... To jego 4 dziecko:O
M. wiedział, że jeszcze kiedyś chciałabym mieć dziecko i powiedział, że może to dobry moment, bo kończę za kilka tygodni
30 lat:O
Inka oj tym razem dotrwamy w postanowieniu, już nawet mamy z G. kilka wersji tego, jak chcemy powiedziec rodzinie ;-) Poza tym, tym razem chcemy sie troche nacieszyć najpierw sami dla siebie :-)
Mła wytrzymam :-) No i na lipcówki weszłam, zameldowałam się, ale jakoś mnie tam jeszcze do nich nie ciągnie ;-)
Venus też się cieszę, że nam się poszczęściło na ten sam miesiąc Wiesz już mniej więcej, na kiedy masz termin?
Sergi ja będę rodzić chyba koło 20-25 lipca, może trochę później. Dokładnie nie wiem kiedy "to" się stało Obliczyłam wg ostatniej miesiączki.
Jedna lipcówka straciła już dzieciątko
Dziewczyny na początku już oficjalnie wielkie GRATULACJE! Trzymajcie się dzielnie!
A resztę proszę.. NIE STRASZCIE MNIE ;-) Boziu... czekam na @ brzuch pobolewa i NIC. Tabsy odstawiłam bo zrobiłyby ze mnie wariatkę, a teraz czekam i się stresuję. Muszę się umówić do gina po jakieś inne bo zgłupieję jak tak co miesiac bedę czekać.
Chciałam was jeszcze prosić o wielkie kciuki za mojego M. bo ma dziś rozmowę o pracę.
Nastazja trzymam mocno kciuki za Twojego M. Daj znać jak będziesz coś wiedziała, jak mu poszło A co do @ to, zeby było tak jak chcesz
Maleństwo dobrze by było, gdyby była córa
Napewno słyszałyście o wybuchu gazu w Jankowie... Ta miejscowośc znajduje się pod Ostrowem Wielkopolskim w którym mieszkam Ludzie stracili dobytek całego życia, niektórzy wręcz dobytek pokoleń Jeśli będzie jakaś zbiórka w Waszym mieście to prosze poświęćcie chociaż 1 zł, bo każda złotówka jest na wagę złota....
Milva dzieki skuteczne te twoje kciuki, wlasnie dostalam okres.. oby jeszcze M. Sie udało wlasnie od 10 minut maspotkanie o prace. Oby to byla dobra propozycja a nie tak jak zawsze..
Adas sie budzi dam mu zupę i jadę z nim do kauflandu po pampersy. Maja fajna promocje.