Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ach dziewczynki a czy wy wiecie co t jest zupka zacierkowa?? To jest mniami :-)
ALe troche napychająca - 0 warzyw tylko zacierki, ziemniaki i boczek
Nie mogę teraz przeczytać wszystkiego co tam napisałyście bo ślinka leci a dopiero co zjadłam i nie chcę już się napychać :-)
Kurcze tak bym chciała iść pospacerować ale M nie wziął kluczy i nie odpisuje na sms-y....także z 1,5 h jeszcze się w domu pewnie pokiszę![]()

Ja mam już dawno wybrany. Dla mnie liczy się tylko IMiD. Rodziłam tam dwójkę dzieci i nie zamienię go na inny. Lekarza mam z innego szpitala ale z tamtego mam nie miłe doświadczenie.Witaj Katarinka09 na forum
Sergeevna-ja ostatnio tez mam jakies dolki depresje, zle sny ale staram sie temu nie poddawać, co nie zawsze mi wychodzi:-(
Pytanko do dziewczyn z Warszawy i okolic-macie juz wybrany szpital, szkołe rodzenia?-ja sie zastanawiam nad IMID-em moj gin jest stamtąd i nad Inflacką-mam blizej i tam podobno nie odsyłają rodzacych.A jak jest u was?
Hej dziewczynki!
Nie było mnie tu ponad 2 tygodnie z powodu urlopu nad morzem i juz nie ma szans zebym nadrobiła... :/
Wrociłam w niedziele wieczorem a dopiero teraz ogarnełam sie po wyjezdzie. Ale wypoczełam niesamowicie, 2 tyg zleciały mi jak 3 dni wogole sie wracac nie chcialo. Powdychałam troszke jodu i wziełam z Kołobrzegu solanke i zakisiłam ogórki. Straszne mam smaki na kwaśne nic tylko kapusniak i ogorki kiszone. Moj maz sie smial ze idac na plaze wziełam do woreczka kapuste kiszona i zajadałam sie na plazy.
A dzisiaj o 16 mam echo serca mojego maleństwa. Troszke sie stresuje ale staram sie myslec pozytywnie ze serduszko jest zdrowe.
Pozdrowionka