Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pewnie to siara, może już się pojawić u niektórych właśnie w ciąży. U mnie nic nie leci, ale w pierwszej ciąży to samo miałam, do porodu nic nie wyciekało. Tak więc na pewno wszystko okKochane, mam jakiś wysięk z prawej piersiSiedzę i oglądam tv, a tu nagle coś czuję, że mi mokro... Zaglądam pod koszulkę, a tam sutek mokry i w kropelkach!
To normalne jest????
, podobno to już pewne na 100%:-), dzidzia ślicznie rozchyliła nóżki, więc nawet ja wątpliwości nie miałam. Do tej pory gin upierał się, że to chlopczyk ...hm...tłumaczył się teraz, że to co widział to musiała być łechtaczka taka stercząca hahahaha, a my już ciuszki zaczęliśmy kupować, to znaczy mąż zacząl, na szczęście mu wypersfadowałam żeby kupował neutralne, a trochę tego zdążył już nabyć....

no coś wspaniałego, w końcu się doczekałam i od razu jestem spokojniejsza. Albo moje dziecię lubi jajko na twardo albo go nienawidzi, ale muszę je częściej jeść, skoro maluch tak po nim bryka 
kurcze... a miało być tak miło... zobaczymy, jak się rozwinie sytuacja, muszę się mniej angażować i robić tylko to, co co mnie należy. dzidzia jest najważniejsza!
i coraz gorzej sypiam niestety