• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

reklama
Ja mam dzisiaj jakiś ciężki dzień. Może przez ten deszcz. Zulka się kapie, zaraz ja kładę i też uciekam do lozka. Mężol w delegacji więc i tak nie mam co siedzec, a na książke nie mam weny.

Ja dziś wsadziłam młodego pod prysznic w końcu, się wypluskał prawie 30 minut . Mam nadzieję, że go to szybko zachęci teraz do spania... Ostatnio chodzi spać z płaczem , bo mimo, że ledwo patrzy na oczy, to jak widzi , że Tz jest , to nie chce iść spać. A tata go położyć też nie daje rady...

Polecę na babskie oglądanie film : "Ani słowa więcej ", z tamtego roku, taka komedia romantyczna, ale o parze po przejściach. Można w necie obejrzeć.

Dzięki Milva :*
Oby Bart zasnął spokojnie niczym aniołek :)
Chętnie obejrzałabym ten film, ale M ściągna tylko same beznadziejne ;p

Ewka, a co czytasz? Kupiłam niedawno biografię Kapuścińskiego w super cenie i zaczęłam, ale jakoś brakuje tego czasu wieczorami. Planowałam też zakupić dalsze części Millenium, o których Asko dała mi cynk, ale nie udało się.

Mła- biedna Emilka :( Moja Karolina bardzo rzadko choruję, ale nawet jak pojawi się katarek, to mi serce pęka, że dziecko się męczy.
Pisałaś ostatnio, że Emi lubi z Tobą gotować, a mi od razu wpadło do głowy, że dobrym pomysłem dla dzieci są fartuszki. Koko często pomaga mi w kuchni i wtedy zakładam jej swój fartuch, ale jest o wiele za duży. Już poprzeglądałam internet i sama uszyję dla młodej fartuch w wersji mini.

Milva- dzięki za wieści od Papayki. To co dzieje się na Ukrainie, to przechodzi ludzkie granice. Już myślałam ostatnio, że wszystko ucichło, a tu nagle zaczyna dziać się coraz gorzej, wiele ludzi umiera :(

Netka- baw się dobrze kochana i korzystaj z życia :))

P zaspał do pracy, Karolinka jeszcze śpi. Jeśli pogoda pozwoli, to spędzimy dzisiaj dzień na dworze.

Mła jak Emilka?Lepiej?

Kupiłam dziś rzerzuchę i lawendę-będę działać niebawem i siać ;P i jeszcze zioła się zastanawiam jakie...chciałabym maciejkę też ale ta co miałam kiedyś nie pachniała-barachło!

Papayka odezwij się jak będziesz w PL!

Mnie krew zalewa, że ludzie w XXI wieku chcą być wolni a nie mogą, bo ich prezydent chce zarobić jeszcze kilkaset ml$$$$$. W głowie mi się nie mieści, jest mi z tym źle. Nie wyobrażam sobie co muszą czuć Ci ludzie i jak bardzo walczą o lepsze jutro i wolność!!!!!!!!!!Jestem z nimi całym sercem!
Po pracy lecę na zakupy, bo w lodówce oprócz mrozu to tylko światło jest.
Wogle chce mi się już do domu, troszkę doła mam-więcej na grupie.
Nina znów bez zasikania się spała i chyba nawet tej ceraty nie kupię, bo po co...ufam jej!Hahaha-to za jakiś miesiąc może uda mi się ją pomału do jej łoża przyzwyczaić.A może...może zostawię sobie moją skwarkę suchą i jeszcze się powtulam do lata...No zobaczymy!

Ależ mi dziś babka z gminy dzień rozwaliła... miała być w południe, a ledwo na 15 dojechała grrr
Młody też sam nie wie czego dziś chce...

reklama
Milva, dzięki za info! Mam nadzieję, że Papayka z Igorem (nie wiem, czy M jest z nimi, czy w delegacji) dotrą spokojnie i bezpiecznie. Nie chce się wierzyć, że w cywilizowanym kraju, tuż pod naszym nosem, morduje się ludzi :(

Net-ka, Ninka rządzi z tym odpieluchowaniem! Mądra dziewczynka. Po mamusi :)

2701, szyj i wrzucaj na bb fotkę. Koko będzie wyglądała rozkosznie w minifartuszku :)

Ema nadal chora, choć dzisiaj przynajmniej nie wymiotowała. Po syropie temperatura jej spada i znów jest sobą, ale ogólnie to jej pierwsza choroba i wszyscy się tym przejmujemy. Za to ona jest sobą. Pytała mnie dzisiaj za każdym razem jak znudziła się zabawą "Mamo, cy mas dla mnie jakąś plopozycję?" A mój repertuar zabaw powoli się wyczerpuje :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry