27012701
Mama Pysi
Violett- P pracuje w firmie produkującej soki i koncentraty owocowe. Jest tam już chyba ponad 10 lat, także potrafi zrobić wszystko i zna każdą maszynę, i każdą sieć produkcyjną.
A ten czas, to niby przejściowy, ale ja jakoś w to nie wierze, bo w sierpniu 2013 roku chodził cały miesiąc na same nocki, także obiecanki. Teraz jest tak, że jak Ci nie pasuje, to możesz przynieść wypowiedzenie i "do widzenia".
P jest zbyt dobrym pracownikiem i jak coś się przypadkowo spierniczy, to dzwonią po niego i siedzi w pracy całymi dniami i nocami.
A ten czas, to niby przejściowy, ale ja jakoś w to nie wierze, bo w sierpniu 2013 roku chodził cały miesiąc na same nocki, także obiecanki. Teraz jest tak, że jak Ci nie pasuje, to możesz przynieść wypowiedzenie i "do widzenia".
P jest zbyt dobrym pracownikiem i jak coś się przypadkowo spierniczy, to dzwonią po niego i siedzi w pracy całymi dniami i nocami.
Doszłam do wniosku, że co tydzień będę chodzić.HAHAAHA wstawione potem już śpiewałyśmy przy WYŁĄCZONYM mikrofonie... Blondynki! Ale było fajnie, znów kolejni adoratorzy się przyczepili, na wesoło ale po imprezie zostali spławieni!
Chociaż ciastka-nie powiem!