dorotar110
Fanka BB :)
Witam Was. W wolnej chwili wpdam do Was życzyć Wam Wesołych Świąt, spędzonych w gronie rodzinnym, radości, szczęścia ze Zmartwychwstania Pańskiego oraz mokrego Dynusa.
Dorota z rodzinką.
Dorota z rodzinką.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Młody szczęśliwy, więc ok. Ja nic na wolne nie robię, bo Tz jutro jedzie grać na dwa dni, stołuję się u mamy. 

U nas P. dzwonił do księgowej i to wyjaśniał, żeby się upewnić czy nas wszystkich zgłaszała, a potem do ZUS-u i tam też potwierdzili że jesteśmy wszyscy zgłoszeni.Hej.
Brat ma zapalenie gardła, byłam z nim u lekarza - zapisał antybiotyk... a najlepsze, że wyszło w komputerze, że jest nieubezpieczony. Nie mam pojęcia jakim cudem - no i gdzie się tego dowiadywać...Agapa- ty chyba miałaś taki problem też?
Jestem wykończona, młody marudny, Tz nie ma, w domu syf . A mam jeszcze masę pracy do zrobienia....