IZU chyba oszalałaś

To Wasza decyzja, staracie się, to cudowne, że chcecie mieć dziecko i rodzeństwo dla Młodego. Będę 3mać kciuki.
To tak tylko wygląda ale też mam syf w domu i wieczny rozgardiasz. Chcę mieć czasem święty spokój ale jak widzę ile jej ciepła daję i poświęcam... tym więcej od niej dostaję, miłości, spokoju-nie histeryzuje. Im więcej jej daję tym więcej dostaję. Pal licho kurz i brud, a wyśpię się po śmierci. A padam na nos...
2701 jak się czuję Koko? Mam nadzieję lepiej już. Nie obwiniaj się, nie uchronimy dzieci przed takimi wypadkami, to się po prostu dzieje. Najważniejsze, żeby się dobrze zagoiło, zrosło. I tak będzie!
Ewka cudne te akwarium. Byłam w sobotę z Niną w zoologicznym... Nie wiem dlaczego ale ona była zainteresowana i wyrażała chęć by dotykać tylko szczurki, chomiki i myszki. ZAŁAMAŁAM SIĘ! Absolutnie... Na 2 dzień znów ciągnęła mnie.. ja tu ptaszki, rybki... a ta szczura. Jakby mało w piwnicy było... tego dziadostwa. Znów wyjęła wszystkie szczurki z boksów na zabawki. Pielęgnuje. To chyba nie moje dziecko.
Agapa pamiętam. Cholera ale Ty aktywna, ja się chowałam by mnie do 3jki nie wybrali. Pod stołem haah. Nie mam do tego głowy.
Dziś dostałam wiersz od swego pacjenta....
Przyznam hahaha, że połechtało

Praca dom!Nic więcej a w weekend 1 zjazd

- umieram!