reklama

Grudzień 2011

venus27 powiem tak... mój tata wróży mi chłopca, mąż mówi, że będzie syn, mama również, a ja nie wiem co czuję hehehe obstawiam, że będzie córcia i obym się nie pomyliła:-) dodam jeszcze tylko, że tata mojej siostrze wywróżył córkę i jak się okazało półtora miesiąca temu wyszła córka:-) a tak wogóle to żeby było zdrowe;-)
Nie zamartwiaj się kopniakami, ja sama to przeżyłam na własnej skórze;) a że jestem kobietą przy kości to mogłam nie czuć tak szybko ruchów maleństwa, a wyczytałam gdzieś, że jak się ma później ruchy to na dziewczynkę bo chłopacy kopią 14tc-16tc a dziewczynki po 17tc i którymś dniu hehe ale nie wiem czy to się sprawdzi, zobaczę u mnie;) ja czułam ruchy jak byłam w 18tc i 4dniu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia88 powiedziałam kiedyś mojemu M. o tym jak się czuję i co myslę. On twierdzi, ze wymyślam sobie kłopoty. Powiedział mi, że rzeczywiście ma dużo miłych wspomnien co do zony, wkońcu byli ze sobą kilkanaście lat i nie bedzie kłamał że nie. Tak samo mówił kiedy pytałam o dziewczynę, z którą był po rozwodzie-mówił ze był z nimi szczęśliwy, ale teraz jest tylko ze mną. Wierzę mu, ale wiem też że jego przeszłość będzie sie za nami ciagnęła do końca zycia:-(Widziały gały co brały, nie mam prawa się użalać!
dzięki za słowa otuchy:-)

venus27 nie chcę się wstrącać ale na twoim miejscu powiedziałabym mu że przeszłość zostawia się za sobą, podją decyzję o rozstaniu z żoną więc zaczyna nowy rozdział w swoim życiu z Tobą i niech zamknie za sobą drzwi z poprzedniego życia tylko niech z dziećmi utrzymuje kontakt, a jeśli naprawdę Cię kocha to niech zapomni o żonie. Porozmawiaj z nim na spokojnie, wytłumacz w jakiej ty się znajdujesz sytuacji, co Cię dręczy i co czujesz, bo jeśli ma Cię mieć za obojętną albo twierdzić, że Cię kocha, a ciągle wspomina "wspaniałe chwile z żoną" to niech się naprawdę zastanowi czego on oczekuje od życia dzieląc go z Tobą i przyszłym waszym bąblem;)

Dorcia88 więc wg tego co napisałaś mamy szansę na dziewczynki hehe;-) Koniecznie napisz jak będzie po wizytach:) Ja idę w czwartek, ale marne szanse, że lekarz mi powie:-)

a wyczytałam gdzieś, że jak się ma później ruchy to na dziewczynkę bo chłopacy kopią 14tc-16tc a dziewczynki po 17tc i którymś dniu hehe ale nie wiem czy to się sprawdzi, zobaczę u mnie;) ja czułam ruchy jak byłam w 18tc i 4dniu;-)

hehe, ja też poczułam w 18tyg. i będę miała chłopca :-D

venus27, za każdym ciągnie się jakaś przeszłość, nie ma sensu tego rozpamiętywać i może Twój facet ma rację, że wymyślasz kłopoty, nie warto! ciesz się swoim życiem i szczęściem, nie patrz wstecz w nie swoje życie, a zobaczysz, że wszystko jest ok i że tworzycie razem super rodzinę! myśl o przyszłości :tak: trzymam kciuki!

Dorcia88 moze troszkę niejasno napisałam. On zostawił przeszłość za sobą i w ogóle nie wspomina o niej. Tylko, że ja jak go dręczę i wypytuję to on się wkurza i twierdzi, ze było minęło i liczy się życie teraz. Mówił mi w tym sensie o eks, że nie może mi powiedzieć, ze zawsze było miedzy nimi źle, bo przeciez mają dzieci i były też miłe chwile. Ale nie moge mu zarzucić, że mnie do tamtej porównuje czy w ogóle mówi coś o niej. Jak np. mu mówię, że ona z kims jest czy ją widziałam to on na to ze to nie nasza sprawa i że jego to nie interesuje.

kota-behemota no to znaczy, że to pic na wodę hehe:-) ale zobaczymy co mi wyjdzie, w poniedziałek mam usg więc już nie długo:-) a tobie gratuluję chłopczyka:*

venus27 skoro tak mówi to znaczy, że mu nie zależy na eks żonie;-) więc nie masz co się zmartwiać i zaśmiecać sobie tym głowy, myśl pozytywnie, a pewne sprawy same się rozwiążą;-) kochajcie sie i nie róbcie sobie niepotrzebnych problemów i wyrzutów, a będziecie żyć jak w bajce:-) trzymam za was kciuki, kiedy ślub?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry