hello mamuśki

oczywiscie wszystkiego najlepszego dla żabci...! sergee dobrze, że nam przypomniałaś!
witam
tatęSMOKA ! odważny facet, że sie tu w tym babińcu postanowiłeś pojawić ;-) super !
i witam
asie_l..sporo za Tobą, ale teraz bedzie dobrze!
venus...chciałam cos napisac od siebie w zwiazku z Twoją sytuacją z M, ale dziewczyny juz chyba wszystko napisały. Dobrze Ci radzą

Trzymaj sie babaeczko i myśl pozytywnie!
kota, z tymi czarno-białymi kolorami, to podobno niemowlaczki do chyba 3 miesiaca widzą właśnie w takich kolorach i to je stymuluje do rozwoju. Ja chyba mogę potwierdzic, bo nasz Błażej rzeczywiście przywiązywał szczególna uwage do przedmiotów właśnie w takich dwóch kolorach.
Tu masz strone z takimi rzeczami:
White&Black. Zabawki czarno-białe. Kocyki, rożki, osłonki na łóżeczko
dziewczynki, ja ruchy w pierwszej ciazy miałam w 20 tygodniu i był chłopiec...teraz miałam w 16 i też jest chlopiec, więc u mnie nie ma zastosowania teoria, że we wcześniejszych tygodniach kopią chłopcy, a w pózniejszych dziewczynki
A jeśli chodzi o strojenie dziewczynek, to moze rzeczywiście prawda, ale przecież nie po to sie ma dziecko żeby je stroić...mnie to tez ubawiło
niunia zazdroszcze Ci tego pączka..na serio ;-) jakoś w ogóle do tej pory mnie do słodkości nie ciągnęło, ale dzisiaj to masakra...chyba upieke jakies ciacho !!!
Nastazja, wyobrażam sobie co przeżyłaś, chociaż ja nigdy tej glukozy nie piłam, ale znając mój słaby żołądek, pewnie bym im obrzygała cały gabinet

Jedynym pocieszeniem jest to, że chyba juz nie bedziesz musiała tego przechodzic