cholera jasna, widac ze juz po weekendzie, ruch tu jak na dworcu. no i badz mądry i odpisz na wszystko;p;p
hehehe
Izi85 ja jadłam oscypki i z kamilem i teraz i to w sumie ostatnio dosc czesto;p;p z tego co wiem nie mozna serow plesniowych o oscypkach nic nie słysząłam szczegolnie ze ja kupuje te wedzone a jak sa jeszcze na cieplo z grilla to mysle ze juz wogole nie ma co sie martwic.. ale moze ktoras z dziewczyn wie?? chociaz wole nei miec teraz schiz;p;p.
Venus27, wiem kochana ze ci ciezko ale z własnego doświadczenia powiem ci tyle, skro bierzecie ślub, kochacie się postaraj się trochę odpuscic, mimo ze to przeszłosć maja wspole dzieci a chyba lepiej zeby się szanowali niż nienawidzili. Teraz Ty i dzidzia jestescie jego rodzina Ty masz być spokojna a takie szukanie czegos czego wcale moze nie byc.. szkodai wam. Pozwol mu pokazywac ze to co ty myslisz to tylko jakies mrzonki a nie prawda
asia_l witaj!!!! spokojnie, ja tez czułam malenstwo w 16 tyg. przez kilka dni a teraz prawie 2 tyg. spokoj moze raz czulam, mamy jeszcze czas mimo ze to kolejne ciaże, poczekaj jeszcze, a moze masz leniuszka w sobie i bedzie tylo czasem się pokazywał

jesli chodzi o suwaczki to zobacz w wątkach ponizej tam jest wszystko ładnie wytłumaczone.