Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak Ci się tak nudzi, to wpadaj do mnieA Mój to tam zerknie na forum jak ja coś czytam, albo piszę i na tym się kończy bo jakoś On nie jest chętny do udzielania się na forach jak chce coś wiedzieć to "wujek" google mu pomaga heh.
A ja właśnie przed chwileczką wstałam po 2 godzinnej drzemce i nie mam zielonego pojęcia co robić bo do 23 siedzę sama w domku, a na dodatek nie mam nawet nic do sprzątania bo tak to szybciej by minął czas.
Pomogłabyś mi w porządkowaniu tej sterty papierów na stole, bo ja sama się zabrać nie mogę za to cholerstwo... :-( 
dagne; uwielbiam tą sałatkę! mniam!!!
ja wróciłam z pracy, zajechałam jeszcze na nasza budowę obejrzeć, jak prace idą, chłopaki już izolują fundamenty i od jutra domek idzie w górę :-) to cieszy, ale ja jestem dziś zmęczona! wszystko mnie boli... i mały nie kopie, chyba dziś szybciej pójdę spać...

A sen mnie właśnie łapie i nejchętniej bym sobie drzemkę ucięła... ;-)

A żonka się nie udziela na forach?

Od ostatniej wizyty przytyłam 900gr,a od początku niecałe 3kg co moim zdaniem jest dobrym wynikiem.

trupie hehe
chyba czekał na coś słodkiego mały łakomczuch i się teraz wierci mój kochany 
Kazała brac paracetamol jak nie daje spokoju
a jak nie pomoże to spotkanie z fizjoterapeutą,w zasadzie nie mam pojęcia co on by miał ze mną robic 
Mniam serniczek , ja ostatnio się zaniedbałem całkiem już z pieczeniem ciast. Gdzie te czasy kiedy piekłem tydzień w tydzień to nowe ciacho .... ale mam nadzieję że te czasy jeszcze powrócą i znów stanę w kuchni i zacznę piec i smażyć pyszności...Pozdrawiam wszystkie Panie no i Was panowie o ile jest nas tu w końcu więcejWitajcie Mamy i Tatusiowie - tak na wszelki gdyby się okazało że jest już z Nami więcej niż jeden
Więc dziś zrobię sernik a jutro drugie ciasto i babeczki.
Miłego wieczoru !!!!