kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, na zajady kupcie sobie Carmex, niecałe 10 zł w Rossmanie kosztuje, ale jest rewelacyjny, goi w ciągu jednego dnia 
zlotko, ja też miałam problem z twardniejącą macicą, luteina mi pomogła, brałam dopochwowo 2x2 i dodatkowo mangez 500mg 3x dziennie, w sumie magnez nadal biorę, luteinę odstawiłam tydzień temu i jest spokój, czasem twardnieje mi bezboleśnie brzuch ale to raczej skurcze braxtona-hicksa, więc się nie martwię, lekarz zadowolony, że wszystko się unormowało, ja też jestem spokojniejsza.
wczoraj wieczorem mały chyba się przeciągał, w jednym miejscu tak mi się skóra wybrzuszyła, że szok
śmialiśmy się z M., że chyba nogi chciał rozprostować, bo mu za ciasno.

zlotko, ja też miałam problem z twardniejącą macicą, luteina mi pomogła, brałam dopochwowo 2x2 i dodatkowo mangez 500mg 3x dziennie, w sumie magnez nadal biorę, luteinę odstawiłam tydzień temu i jest spokój, czasem twardnieje mi bezboleśnie brzuch ale to raczej skurcze braxtona-hicksa, więc się nie martwię, lekarz zadowolony, że wszystko się unormowało, ja też jestem spokojniejsza.
wczoraj wieczorem mały chyba się przeciągał, w jednym miejscu tak mi się skóra wybrzuszyła, że szok
śmialiśmy się z M., że chyba nogi chciał rozprostować, bo mu za ciasno.
Ostatnia edycja:
Przyjechalam do domu ok 2 w nocy bo jeszcze bylismy u znajomych mojego M bylam padnieta nawet nie włączałam komp. Kota jak kladlam sie do łózia myslalam ja tam wrazenia po wizycie:-)a tu prosze duzy chłopak z twojego Kubusia , ciesze sie ze wszystko ok na Usg . Najwazniejsze zdrówko. Ja juz sie nie moge doczekac swojego usg to juz za 3 dni
ale nie wiem czy to Dzidzia to trwa tak ok 30-40min
Cały czas ciągnął się za mną kolega PECH i wymęczył mnie tak, że wieczorem zasnęłam jak niemowlę... Ostatnie dwa dni dały mi fizycznie trochę w kość, więc dzisiaj odpoczywam
No, chyba, że pod koniec ciąży (chociaż nawet nie wiem, czy jest wtedy sens?)...
:-) Nie pokazywali mnie w TV, nagrania prywatnego nie mam z występu (sprawdzali czy się nie wnosi nic żeby nie wyciekło do sieci zanim program się pojawi na antenie). Ale mam trochę zdjęć