Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Szyjka długa i wszystko w super. Wyniki krwi nie odbiegają od normy na tyle, żeby to martwiło. Hemoglobina spada, ale buraki,brokuły i szpinak mają pomóc. Doktor zrobiła usg dopochwowe żeby sprawdzić jak szyjka wygląda, a moja dzidzia siedzi sobie dupką w dole i było widać wargi sromowe.
Też je widziałam, więc na 100% będzie dziewczynka, AMELKA! Ależ jestem szczęśliwa, (choć gdyby był chłopczyk cieszyłabym się tak samo).
No teraz mogę kupować różowe ciuszki. :-)venus - ja w aptece kupiłam jakiś krem na składnikach naturalnych na opryszczki i zajady z drzewa herbacianego i lawendy. Ale wiesz używam go 2,5 dnia i jakoś wielkiej poprawy nie czuje...może takie malutkie coś co mi się dopiero zaczynało w drugim kąciku ust ustąpiło ale to co miałam już rankę i zaczerwienione bardzo tak jest dalej - do tego krem jest biały o -dość rzadki ale taki jak pasta do zębów i jak się weżre w tę rankę to trudno go zmyć i ciągne mam coś białego przy ustach ..