Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze, ja już nie wiem czy brzuch mi twardnieje, czy poprosu mam tak napiętą skórę. Jak się położę na plecach to tak ciągnie.. I wtedy tak się brzuch napina, że czasem boli. Ogólnir zawsze byłam dosyć szczupła, narazie przytyłam 1 kg, ale brzuszek w obwodzie już dużo większy.
Muszę teraz dużo smarować, bo obawiam się że jak tak dalej pojdzie to nie uniknę rozstępów. Kolana dalej boląSmaruję i staram sie nie chodzić zbytnio. Na szczęście obiad już mam: potrawkę z kurczaka, z ryżem i warzywami.

Hej dziewczynki,
Wstałam, wziełam prysznic i bede sie ogarniac. Dzis po południu mam wizyte u lekarza, wiec mam nadzieje, ze tym razem dzidzia ładnie sie ustawi do zdjecia i ze potwierdzi sie płeć
Może to i głupie, ale coraz czesciej mam takie mysli, ze chciała bym rodzic przez cc;/ Strasznie boje sie tego bólu, który jest podczas porodu i to własnie z tego strachu wolala bym byc obolała po porodzie niz w trakcie;/;/ Chciaz tak naprawde nie wiem co porowniuje, bo to moja pierwsza ciąza ale tak mnie przeraza poród sn ze szok..
hehe no u mnie widać ,że jestem przy kości ale mam tylko 2 cm mniej od ciebie wzrostu
ta ciaza poszła mi w biodra i brzuch jak na razie pupa na chwile obecną bez zmian
Cieszę sie ze swojej figury zawsze mam wąska talię i szerokie biodra czuję sie bardzo kobieco:-) Teraz te miejsca wygladaja inaczej;-) Ale i tak wmawiam sobie,że wygladam zjawiskowo
Cieszmy sie tym stanem-to wyjątkowy czas i tak powinnysmy sie czuć. O kg bedziemy mysleć po porodzie;-)