Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

otwieram lodówkę i już mnie mdli i szukam co tam się zepsuło, bo tak śmierdzi, co jest oczywiście winą hormonków, bo prawdopodobnie nic nie śmierdzi. Z ciekawostek, Nutella pachnie jak Whiskey! 

Agapa, i tak trzymajmyśl pozytywnie
a serduszko? na pewno usłyszysz
trzymam za "Was" kciuki
Dobranoc dziewczynkii dziękuję majeczka za miłe słowa
mnie do listy dopiszesz po wizycie u ginekologa
niby mi wychodzi że 25.12, ale wolę poczekać, co on powie
![]()

Agapa dobrze,że już wszystko jasne:-);-)
Ależ miałam dziś ochotę puścić pawika na stos brudnych naczyń... chyba moje mdłości się zaczęły...

Agapa ja też napiszę coś na pocieszenie dla Ciebie. Ja OM miałam 15 stycznia, więc teoretycznie powinnam być w 13 tygodniu (mniej więcej), ale do zapłodnienia doszło bardzo późno, dopiero w marcu i jestem najprawdopodobniej w 6 tygodniu. Ponieważ moje staranka trwały prawie 3 lata przez PCO to powiem Ci, że wcale się nie zastanawiam dlaczego owu była tak późno. Dzięki, że wogóle do niej doszło! Teraz obchodzę się ze sobą jak z jajkiem, dużo bym dała żeby to był już 13 tydzień byłabym spokojniejsza, ale cóż trzeba wytrzymać i tylko wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
Dziewczyny czy Was też tak piersi bolą??? Ja do tej pory rozmiar miałam niewielki, ale chyba muszę wybrać się na zakupy, bo obecna bielizna zaczyna mnie uwierać i ból jest przy tym nieprzyjemny.
a teraz w nocy to spać przez to nie mogłam, zaczęło się i u mnie, okropne uczucie szczerze mówiąc, nie?
czułam się przez to jakbym była chora...
a piersi mam bardzo małe. Ciekawe czy i ile mi urosną???