klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
sergee to dobrze, ze pozytywny nastrój Ci wraca
ja się troszke interesuje florystyką, kompozycje kwiatowe w przeróżnych naczyniach, bukiety, kosze z kwiatami, stroiki świąteczne, wianki na drzwi itp...trochę tez takie dekoracyjne pakowanie prezętów, kartki, zaproszenia ręcznie robione... urodziło sie to poprzez firmę w której pracowałam przez 5 lat, a teraz zostało bardziej w formie hobby i jak potrzebuje coś zrobić na jakąs uroczystość, albo komuś coś sprezentować, to zawsze robię to sama, a nie kupuje gotowca w kwiaciarni...zdaża mi sie też robic znajomym kwiaty do slubu, bukiet ślubny, ozdoba samochodu itp... takie sobie prace manualne
ja się troszke interesuje florystyką, kompozycje kwiatowe w przeróżnych naczyniach, bukiety, kosze z kwiatami, stroiki świąteczne, wianki na drzwi itp...trochę tez takie dekoracyjne pakowanie prezętów, kartki, zaproszenia ręcznie robione... urodziło sie to poprzez firmę w której pracowałam przez 5 lat, a teraz zostało bardziej w formie hobby i jak potrzebuje coś zrobić na jakąs uroczystość, albo komuś coś sprezentować, to zawsze robię to sama, a nie kupuje gotowca w kwiaciarni...zdaża mi sie też robic znajomym kwiaty do slubu, bukiet ślubny, ozdoba samochodu itp... takie sobie prace manualne

oczywiscie tlumacze to sobie tym, ze byc moze od czwartku skoncza sie slodkosci, soczki itd, ehh, ide lykac ta okropna glukoze, oby bylo dobrze. najgorsze, ze jednak ide sama i w razie czego bede musiala liczyc na pomoc obcych ludzi.
A dla mnie najcenniejsze są właśnie prezenty wykonane osobiście, nad którymi wykonawca myśli i widać, że wkłada w nie całe swoje serce!
Też bym chciała nauczyć się robić kompozycje z kwiatów - ale to może kiedyś... 
Ale tu tez się "natchnienie" kłania, bo ja jestem "z tych, co potrzebują wenę do tworzenia"...
Ostatnio zaczęłam bawić się w ręcznie robione kartki, zaproszenia, mam nadzieję, że album dla Maluszka uda mi się zrobić na jako takim poziomie, bo to dopiero moje Początki, przez duże "P" pisane...
To taka nasza wspólna pasja
rano wstaje a tu leje nic nie widać