reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Miła będę pisać M jak Wy bo to pierwsza litera imienia mojego lubego:):)

izi85 zasuwałam na umowę zlecenie dwa lata w jednej firmie jak zaszłam w ciąże to mnie wyrzucili i zostałam praktycznie bez niczego;/ mimo, że byłam często wyróżnianym pracownikiem...

asienka, jesli chodzi o slub po dziecku, to ja jestem najlepszym przykładem, że nie musi to być w tej jakoby "odpowiedniej" kolejności...mój syn sie urodził w czerwcu 2010, a ślub był w październiku 2010 i jest OK! Świat sie nie zawalił, nikt nas nie wyklnął i jesteśmy zadowoleni z obrotu sytuacji :)

BTW Mła dobrze pisze...polac jej :D

dzięki dziewczyny za miłe słowa:) staram się nie przejmować ale niektórzy ludzie potrafią naprawdę dać w kość przez stereotypy wg których sobie żyją...

Witam

zaraz polecę pooglądac cudeńka na blogu Serg.
Ja też kiedyś scrapowałam,niestety słomiany zapał miałam do tego :baffled:
Chciałabym bardzo nauczyc się szydełkowac,ale nie ma mi kto pokazac jak to się robi buuuu :sorry2:

izi85 mój szwagier mieszkał kiedyś w Przeźmierowie,a teraz mieszkają w Swadzimiu czy jakoś tak to się pisze :blink::-D

asienka22 witamy.
Nam pierwsza ciąża też pokrzyżowała plany.Cywilny brałam jak byłam w 6 miesiącu ciąży,a kościelny wraz z chrzcinami jak młody miał 6 miesięcy ;-)

Kota głowa do góry,faceci są z innej planety.Mój od czwartku się naraża.Od wczoraj jest ze znajomymi na rybach,ale jak dzisiaj przyjedzie to będzie miał wykład :-D

hej Mamuśki, Tatuśku :-)
i witam nową mame- asienka
ja od rana sprzątam i zrobiłam sobie właśnie przerwę, żeby poczytać co u was. jestem już taka zmęczona a jeszcze tyle przede mną :-(
zazdroszczę leniwej soboty. ja może jutro sobie odbiję!!

co do ślubu to nie ma co się przejmować, ja nawet nie jestem jeszcze narzeczoną i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie! choć o pierścionek walczę jak lwica :-D
we wtorek mamy rocznicę i liczę, że ten mój niedomyślny "konkubent" wpadnie na pomysł,że warto w końcu pójść o krok na przód :-p

miłego dnia

anineczka to jak bedziesz w okolicy to zapraszam na kawe:):):)
dobrze napisalas to bardzo blisko mnie...
uciekam jade do Tesciowej...moze bede wieczorem Paaaaaaaaaaaaaa

reklama
też uciekam troszkę posprzątać chociaż nie wiem czy dam radę bo mnie plecy dzisiaj strasznie bolą ;/
mój Michaś ma już 660 g będzie dorodny chłopak hehe:):)

Do góry