Mariczka spi wiec zabieram sie za czytanko, co naskrobalyscie przez ten dugi weekend. Ale juz widze ze mam niezla lekture
Asienka22, marta2212 - witaj

Asienka ja mam juz jedna córeczkę ma 9 miesiecy i teraz jestem w ciazy z synkiem. I tez mam tylko narzeczonego, i nie uwazam tego za cos dziwnego. Slub kiedys tam wezmiemy ale nie wiem kiedy

I zuplenie nie przeszkadza mi to ze bedziemy mieli 2 dzieci i bez slubu
A cd skrótow to ja pisze P - jako Piotrek
Beacia cale szczescie ze Twojemu M nic sie nie stalo. I maszracej nie pozwalaj mu wsiadac juz na motor, tym bardziej ze w brzuszku nosisz jego dziecko.
Fakt prezent supr urodzic w sieta, ale ja bym tak nie chciala. Tym bardziej ze jest juz z nami Mariczka i nie chcialabym zeby swieta spedzala bez mamusi.
Cd tych kopniakow a porodu to ja urodzilam dzien przed wyznaczonym terminem. Ale niestety nie pamietam dokladnie kiedy poczulam pierwsze ruchy Mariki, wiec nie wiem jak to jest...
Mła cd chrztu to nie wiem kiedy bedziemy chrzcic malego, Marika nie jest ochrzczona do tej pory. I mysle ze ochrzcimy ja w grudniu na swita, ale chrzciny malego zrobimy poźniej ale kiedy nie mam pojecia. Moze w swieta wielkanocne. Zobaczymy ):
Dziewczynki nie narzekajcie, najgorzej czas sie dluzy kolo miesiaca przed porodem. Wtedy to katorga normalnie

Wiec teraz sie cieszcie ze leci szybko
Phelania u mnie pod koniec ciazy z Marika (listopad) moj P musial zakadac mi skarpetki i zapinac kozaki bo sama nie dawalam rady
Mam nadzieje ze dzisiaj uda mi sie wstawic wreszcie pare ubranek na sprzedaz

Czarny kot - jak przeczytalam ze jeszcze tylko 3 miesiace to az mi ciarki przeszly, przeciesz to tak niewiele czasu. U mnie 4 miesiace

le to i tak strasznie szybko minie
Nastazja a co sie dzieje w Twoim zyciu jak mozna zapytac?? Ale nie mniej jednak trzymam kciuki zeby sie uporzadowalo i bylo ok
Mamy chorujace kupcie sobie w aptece syropek na przeziebienie dla kobiet w ciazy

Pij mleko z czosnkiem , herbatke z sokiem malinowym i przejdzie przeziebienie
Mla kciuki zacisniete
Beacia straszne to smutne ze Twoj M tak Cie traktuje

Mam nadzieje ze po urodzeniu dzidzi sie zmieni cos.
Inka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Oby kazda nastepna byla jeszcze bardziej cudowniejsza od poprzedniej

I moze Twoj ukochany podaruje Ci dzis pierscionek
tatasmok super

gratuluje
Agapa tak tak dostalam zalecenia od lekarza
TataSmok a Twoja żonka nie chce dolączyć do nas?? Przepraszam za pytanko ale nie jestem od poczatku
Dagne ja pod koneic ciazy czulam sie lepiej niz na poczatku czy srodku