Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie mamusie. Nie wiem czy jeszcze długo z Wami popiszę...Byłam dzisiaj u lekarza,tak się cieszyłam widząc serduszko i maleństwo. Wszystko było pieknie i w ogóle,az do momentu gdy po badaniu usiedlismy przy biurku i lekarz kazał mi sie modlic o cud i czekac do środy...Dzidziulek powinien byc w 8 tygodniu,a jestem w 6. Dzidzius ma na razie bradykardie czyli serduszko bije zamiast 160 razy na minute około 50 ;-( Jeżeli do środy nie stracę ciązy to Dzidziulkowi wzrosną szanse...
bedzie dobrze napewno...tylko sie nie denerwuj!!!
Witajcie mamusie. Nie wiem czy jeszcze długo z Wami popiszę...Byłam dzisiaj u lekarza,tak się cieszyłam widząc serduszko i maleństwo. Wszystko było pieknie i w ogóle,az do momentu gdy po badaniu usiedlismy przy biurku i lekarz kazał mi sie modlic o cud i czekac do środy...Dzidziulek powinien byc w 8 tygodniu,a jestem w 6. Dzidzius ma na razie bradykardie czyli serduszko bije zamiast 160 razy na minute około 50 ;-( Jeżeli do środy nie stracę ciązy to Dzidziulkowi wzrosną szanse...
dlaczego nie mógłby się wydarzyć następny? Wierzę w to mocno,że maluszek wygra tę walkę i nikt Was nie rozłączy chyba,że dopiero w słusznym momencie
Maluszku walcz-serduszko Kochane Mama tak bardzo Cię potrzebuje!!! Trzymam za Ciebie mocno kciuki i wierzę,że dasz radę!
Ja to jak narazie to w ogóle nie jestem niczego pewna, nie wiem nawet czy fasolka jeste rzeczywiście w moim brzuszku i czy się rozwija, mam tylko wynik testu ciążowego. Ale myślę optymistycznie. Musi być dobrze!
, a leżała w łóżeczku..Aph - cześć zabrzańska mamusiu:-), jak miło zobaczyć "sąsiadkę"..Hejka,
ja tez po wizycie.
Dostalam Luteine dopochwowo i oczywiscie kwas foliowy.
Ciaza potwierdzona, ale mlodsza niz wychodzi z OM, byl na USG pecherzyk 9 mm, ale na tym koniec. Za 2 tygodnie na kolejne USG.
DOstalam przykaz lezenie, nie jakiegos bezwzglednego, ale jednak duzo odpoczywac.
Wesolych Swiat, bo juz pewnie nie zajrze do niedzieli. :-)
Firanka, trzymam mocno zaciśnięte kciukasy!!Musi być dobrze!!!Pomodlę sie za Was!!Witajcie mamusie. Nie wiem czy jeszcze długo z Wami popiszę...Byłam dzisiaj u lekarza,tak się cieszyłam widząc serduszko i maleństwo. Wszystko było pieknie i w ogóle,az do momentu gdy po badaniu usiedlismy przy biurku i lekarz kazał mi sie modlic o cud i czekac do środy...Dzidziulek powinien byc w 8 tygodniu,a jestem w 6. Dzidzius ma na razie bradykardie czyli serduszko bije zamiast 160 razy na minute około 50 ;-( Jeżeli do środy nie stracę ciązy to Dzidziulkowi wzrosną szanse...