Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale nikt nie odważył się im sugerowac zmiany decyzji, po prostu każdy uszanował ich wybór. Po narodzinach każdy się przyzwyczaił do imieniania, a Michasia sądzi że ma najpiękniejsze imię na świecie.Gdybyśmy oczekiwali synka tez dalibyśmy mu na imię Tymon bo nam sie to imię bardzo podoba. A Twój synek będzie większość czasu w życiu spędzał wśród swoich rówieśników czy z Twoimi teściami...?:-)
hahaha Dobry wieczór kobietki!tak mi dziś jakoś przykro, bo moi teście dziś dali mi do zrozumienia, że imię Tymon jest masakryczne.przekonują nas żeby zmienić na NORMALNE! przykro mi się zrobiło. zawsze wiedziałam, że jak będę miała synka będzie Tymek.a oni, że dziwaczne. trudno. będą musieli się przyzwyczaić. to moje dzieciątko, a nie ich.Apropos miałam teraz wizytę i mały ma już 870 gram!jestem w szoku, że już taki duży!ale wkońcu przytyłam już 9 kilo.hehe. ściskam
Witajcie mamusie :-)
Obudziłam się dzisiaj po godzinie 6 rano i mam w sobie mnóstwo energii!! od rana sprzątnęłam, buszuję w necie;-)Zaraz wezmę relaksującą kąpiel.
Jestem już w 80% oswojona z myślą, że będzie synek i do brzuszka mówię już mój kochany synuś. Miło wiedzieć co nosi się pod sercem. Tylko trochę się martwię bo maluszek się nie odzywa...Nie czuję go w ogóle od ostatniej wizyty...Mówię mojemu M. że to kara za to że chciałam na początku żeby był córcią...i że tak to przeżywałam:-(Moja głupota nie zna granic...
Właśnie szukam na allegro 3 częściowej pościeli dla Synusia...
Jak Wasze samopoczucie??
Teraz będzie już coraz lepiej:-) 
hej!!!!
ja niestety mam doła padam na twarz, moje dziecko od wczoraj ma mega wysoką temperaturę zaczęło się od 38.5 dziś rano miałjuż ponad 39,5 nie chce łukać nurofenu( zawsze chętnie brał) jak w koncu rano udało mi się mu wcisnąć czopek to po pol godziny miał biegunkę, nie wiem czy czopek tak zadziałał czy coś z brzuszkiem dodatkowo się dzieje, teraz broi ale ledwo patrzy na oczy,uspć się nei da, nei sądzę zeby to było od zębów, 3 czwórki mu się przebiły bez zadnych objawów teraz idzie ostatnia.. jedynie się obawiam że polewanie fundamentów ma takie skutki, bawił się trochę na tejwodzie jak laliśmy, wrócił mokry fakt przebrałam od razu no ale boję się że mimo pięknej pogody woda zadziałała... na 15,40 idziemy do lekarza. Mam nadzieję że to nic poważnego, ale goraczka dalej nie schodzi.