reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Witajcie, ja zalatana dziś od rana, wczoraj miałam totalnego lenia, nic mi się nie chciało robić. Witam też nowe mamusie.
Ja dziś zrobiłam test elektroniczny i wyszło, że jestem w ciąży 3 tygodnie +od zapłodnienia. Już więcej testów nie robię, czekam jedynie na usg za 1,5 miesiąca.
My święta w rozjazdach po znajomych, ewentualnie zrobimy sobie gdzieś mała wycieczkę. Trochę brakuje nam takich świąt z rodzina w Polsce. W razie jakby mnie już dziś nie było to:

Życzę Wam grudniowe mamusie Wesołych Świąt, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa. Dbajcie o siebie i o fasolki :-)

becia84 gratuluję, serduszka

firanka trzymaj się , ja również ściskam kciuki za maluszka.

reklama
Całusy Kochane :-)

Przede wszystkim, chciałabym życzyć Wam spokojnych, zdrowych, wesołych i rodzinnych świąt Wielkiej Nocy! :tak: :laugh2: Może i już wieczorową porą, ale nie miałam możliwości zajrzeć do Was wcześniej... :-(

Firanka, kochana, trzymam kciuki za Ciebie i Fasolkę! :tak: Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :* Wierzę, że Maleństwo jest silne i da sobie radę! :tak:

Jestem teraz na urlopie w Polsce, stąd tak mało mnie na BB... Dużo się u mnie dzieje, z czego zdecydowana większość to przyjemności związane z pobytem długo nie widzianej rodzinki i przyjaciół. :laugh2:
Z dobrych wieści, w najbliższą środę o 19:00 mam wizytę u ginekologa z usg :tak: :laugh2: Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok!

Jeszcze raz najlepsze życzenia dla Was, Skarby i obiecuję, że zajrzę do Was najszybciej jak to będzie możliwe :tak:
Tymczasem - pozdrowienia z Karkonoszy! :laugh2:

Witam wszystkich :) Na początek życzę wszystkim wesołych świąt :)
Ja również zostanę grudniową mamą :) W grudniu się urodziłam i teraz moja dzidzia w grudniu najprawdopodobniej się urodzi :)
firanka trzymam kciuki za Twojego maluszka, oby wszystko było jak najlepiej

Witam Was Dziewczyny!
Jeżeli mogę to chetnie się do Was dołączę:sorry2:
Jestem mamą Kamisi - prawie 6-latki i teraz po sprawdzeniu 3 testu w końcu pojawiły sie 2 kreski:cool2:
Jestem z Bytomia.
Pozdrawiam Was gorąco i życzę jeszcze wspaniałego ostatniego dnia świątecznego wypoczynku

reklama
Czesc kobietki :-)

Witam w lany poniedzialek.U mnie dzien zaczal sie od mdlosci i ogolnego lenistwa :tak:Ale jakos daje rade,zagryzam cokolwiek mam pod reka i troche pomaga:tak:

Firanka biedulko,fasolka musi przetrwac.....napewno dzidzia jest silna i serduszko sie rozkreci,trzymam kciuki bardzo mocno za ta mala kruszynke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry