• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Agunia ale narobilas mi smaka na spagetii ojej :) Jutro bedzie na obiad haha
Agniesia mi ludzie ustepuja czasami miejsca w autobusie :) Ale zadzraja sie tez takie przypadki jak Ty piszesz, tym bardziej ze ja jestem bardzo mloda i drugie dziecko i ludzie maja glpie odzywki w stylu" taka mloda a juz dwojka dzieci" albo " a potem bedzie chodzic po opiekach i pieniadze zebrac";/
Agniesia trzymam kciuki za wyniki &&

reklama
dagne ale mi narobiłaś ochoty na frytki o Ty niedobra:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie aż mnie skręca- moja ciążowa zachcianka
mam agenta od zadań specjalnych Pana M to mu zaraz powiem : chciałeś syna? to rób frytki i to migiem....:-):-):-):-):-):-):-)
gorąco dzisiaj...

asko_; dobrze, że już glukoza za nami bleee :-) zazdroszczę Ci strasznie tej zumby i żałuję, że nie mogę się zbytnio ruszac w ciąży, no ale dla maluszka mogłabym nawet 9 miesięcy leżeć plackiem, byle był zdrowy i siedział w brzuchu do grudnia :tak: trzymam kcuki, żeby budowlańcy szybko i dobrze uwijali się na naszych budowach!

salsik; no facet biedronkowy naprawdę przegiął :szok: nie wiem, czy ludzie czasem wyłączają myślenie, że im do głowy takie pomysły przychodzą...

Dokładnie - nie ma czym oddychać...
Ja zrobiłam pranie, a teraz pilnuję szarlotki :) naszło mnie i mimo bólu krzyży zrobiłam. Mam nadzieję, że się opłacało.
Ja to już czasem tak mam - niechcący robię smaka ludziom :)
Jak myślicie? czy przez tę duchotę i Mała może się mniej ruszać??

dagne szczerze to nie wiem bo mój mały to się tak dzisiaj rozpycha jakby przez skórę chciał wyjść i tak od rana teraz trochę spokój chyba się zmęczył...
już tęsknie za deszczem po tych kilku dniach duchoty....

Ehh dziewczyny, wyprawa do Zoo fajna, ale buty mnie obtarły i ledwo chodzę.. :( Poza tym jak to każda wyprawa, musiała się skończyć śmieciowym jedzeniem i tak oto dziś nakarmiłam swoje dziecko hot dogiem i frytkami :( Możecie mnie skrzyczeć! Do tego jeszcze shake czekoladowy i hektolitry wody :zawstydzona/y: Z moim M. pogadałam jedynie trochę, nie chciałam psuć tego dnia, no nic zobaczymy co bedzie dalej.. ? Właśne przyszedł pocztą rożek dla małego :)
Aha dla mamuś które nie widziały linka : https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html Można zamówić 3 próbki ;) Dajcie znać jak wam coś dojdzie..

Idę po wodę, bo uschnę zaraz..

A do mnie powrócił niesamowity ból po prawej stronie z tyłu od czterech liter aż w dół po kolano :( Jak stąpnę na tę nogę to czuję masakrę :/ Grrr... Czy też czujecie taki ból ?
U Nas dzisiaj też jest ciepełko :) Około 27 stopni :) I nareszcie nie pada deszcz :)

własnie sprawdziłąm wyniki badan na necie, i hm.. haha pierwszy raz w obu ciazach mam wrazenie ze cosik wyszlo nie tak, moze faktycznie mnie łapie ta angina i jakis wplyw ma na badania, moze wy mi podpowiecie, co prawda wizytę mam w srode wiec nie mam jakiejs obsesji, ale to dla mnie nowosc;p.
Morfologia krwiLeukocyty11,1tys norma od 3,8-10

Hematokryt36 norma 37-47
Limfocyty %16 norma 20-45
Neutrofile %76 norma 40-70

Neutrofile #8,50tys/ norma 2,5-7

może nie śą to jakies mega odchylenia.. ale jednak

Test obciążenia glukozą (75g)Glukoza na czczo74,00mg/dlnorma od 74-106
Glukoza po 2 godz.84,00mg/dl norma do 140,00
na szczescie glukoza wyszla super.. hm.. mała.. ale w granicach:)

Ostatnia edycja:
reklama
No i miałam się przespać godzinkę i jak padłam to spałam 3 godziny, wstałam pogadałam z Mamą na skypie i siedzę i wcinam ciasteczka =)
Zaraz muszę się zabrać za sprzątanie komody a później leniuchowanie do wieczora =)
Mnie w czwartek czeka ta nieszczęsna glukoza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry