hej!!
kur..czaki, już tudzisiaj byłam, naskrobałam posta, po czym moje dziecko nacisnęło piękny kolorowy guziczek na budowie kompa i bach. Dobrze że zdąrzyła się skończyć aukcja na której mu butki na zimę licytowałam

.
No wiec jeszcze raz....
dagne powodzenia na gluko...
Kota, jest tego faktycznie sporo, ja miałam też poczekać z praniem ale stwierdziałam że mam szczelną komodę i piorę po trochu na bieżąco, bo chcę jeszcze wykorzystać ładną pogodę a nie potem suszyć na kaloryferach

no i jak coś kupię i mi przyjdzie paczka to zaraz do pralki, choć i tak mam cały pojemnik na brudny zapchany ubrankami małej;p;p

Unas też dziś pogoda jak pod psem, więc chyba pozostanie nam krotki spacer no i basen wieczorem
tofika, my chodzimy na basen ktory jest przy szkole w Bieruniu, tam 2 ratownicy założyli w weekendy szkołe nauki pływania dla dzieci i niemowlat, mozesz sobei spojrzeć na
http://www.basenbierun.pl i tam na zajęcia mama i ja wejdz. To jest zwykły basen cholorowany z tym ze na weekendy podnosza temp do 33 st. a tak w tyg. jest 29-30 no i własnie młodemu było wcoraj za zimno.. ale poza tym po 3 mies. przerwy to się nei dziwię, dlatego dziś idziemy znowu

. Haha tylko przezornie dziś nie dostanie jesc na długooo przed, zeby nie odwalił numeru jak wczoraj

. Dodatkową zaleta tych zajęć jest to ze panowie mają cały asortyment zabawek i roznych potrzebnych mat, makaronow, desek, pływaczek piłek itp, więc dzieci poza nauką mają kupę zabawy

.