Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja bym zjadła pączka albo szarlotkę z lodami, bita smietaną z sosem karmelowo-cynamonowm mniam
albo sama nie wiem ale jak bym wpadła do cukierni to bym chyba miala raj, a przed ciąża to słodkie dla mnie mogłoby nie istnieć.
Jestem bardzo zaniepokojona ketonami w moczu rano robilam sobie test ,i niestety jest ich sporo ,a to znaczy niedożywienie
przez ta cholerna cukrzyce,juz schudlam 2 kg w ciagu 6dni:-(tak sie martwie o malenstwo musze jak najszybciej zrobic USG.
i co najciekawsze cukier był w normie,wiec moge raz na jakis czas pozwolic na takie przekaski:-)
cos pysznego
Wolalbym jesc to co M ale niestety -czeka mnie bezpłciowe jedzonko;-)Właśnie usłyszałam coś ciekawego w TV a propos diety ciężarnych.
Pewnie dla wszystkich jest oczywiste, że powinnyśmy zrezygnować z serów pleśniowych i surowego mięsa (np. tatar albo sushi) ze względu na ryzyko zakażenia bakteriami/grzybami. Czego nie wiedziałam, to że podobne ryzyko niesie jedzenie KIEŁKÓW i ORZECHÓW.
I, co już zupełnie mnie zaskoczyło, w menu nie może znaleźć się WĄTRÓBKA. W tym przypadku chodzi o bardzo dużą ilość witaminy A, która może uszkodzić płód. Zdarza mi się robić wątróbkę pewnie nie częściej niż raz w roku, ale właśnie niedawno pomyślałam, że muszę w któryś dzień odmienić menu mojego M. No i proszę, musze wymyślić coś innego
Co do spania w nocy, ja wstaję z reguły tylko raz i to z reguły koło godz. 3. Chyba moje dziecko malitość i podkopuje inne organy zamiast pęcherza![]()

i co mnie zdziwiło-np.pierogów ,ale mięsnych,albo z kapuchą i grzybami i bez okrasy i w takiej ilości,żeby się nie obiadać no i obserwować jak zareaguje cukier na taki rarytas.