Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Co prawda ślub skromniutki i cichutki,tylko najbliższa rodzina w kościele,ale było cudownie.Ale to za sprawą mojego proboszcza w byłej parafii w Polsce,który jest po prostu ludzki i cudowny.Powodzenia życzę w załatwianiu formalności ;-)

Jedyne gdzie mam kilka rozstępów to na syskach (jak ktoś tutaj ładnie mówi),ale to tylko kilka 

Witam miłe Panie
Ja dwie kreseczki zobaczyłam dopiero w czwartekSZOK straszny
Beta rośnie, pęcherzyk też ale plamię więc do końca tyg jeszcze leże w domu
Nie wiem czy mój termin będzie liczony na grudzień czy styczeń w prawdzie jeszcze żaden lekarz mi nic nie mówił.
Ciąża według ost. miesiączki ma 6 tyg ale lekarz powiedział ze musiałam mieć późną owulację bo pęcherzyk jest rozmiarów jak w 5 tyg.
Także póki nie wiem na kiedy mam ten termin pozwolicie bym posiedziała tu z Wami?
Wszystkim Kobietkom zafasolkowanym serdecznie gratuluje i życzę zdrówka![]()
oj licz się kochana z tym że Ci urosną i to jeszcze duuużo - ja w poprzedniej ciąży miałam tak że w trakcie jej trwania urosły mi cyce o 1 rozmiar a po porodzie to taki szok był że sama nie mogłam uwierzyć co się stało - z początkowej miseczki B zrobiło mi się D, na samym początku karmienia tomi się cyce nie mieściły nawet w miseczce D. A teraz znów mam malutkie Bhehehe to samo ja tez mam scholastyka mój facet jak sie wieczorem kładziemy musi sprawdzic czy cos urosło
wiecie zawsze miałam jakies małe a teraz hohohoh ;( mam nadzieje ze niewiele jeszcze urosną bo mi to zacznie przeszkadzac a jemu wrewcz przeciwnie