Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie dam rady odpisac na wiekszosc watkow ale trzymam kciuki za tych co maja badania w tym tygodniu ;-)
do czynszu sie nie dolozyl i nie wiem czy dolozy, wiec musze sie starac o dodatki i boje sie, ze nie zdaze z wszystkim a kasy nie mam :-( ostatnio placilam karta kredytowa i powiem wam, ze nie wiem jak ja to wszystko posplacam :-( do tego zmeczenie, bole i ta ciagla obawa o malenstwo sprawia, ze pograzam sie jeszcze bardziej :-(
Zuzia nie chce go brac na rece ani meczyc wiec tez super a ja mam czym sie zajac. Oczywiscie nazwalismy go George tak jak ze swinki peppy :-) dziadek z babcia sie dolozyli do wydatkow na swinke wiec chociaz tu nie musialam sie wyplacac 

Szok!!!!Oki, zmykam na kawkę
Ale jakoś samo przeszło. Wizytę u p. doktor pielęgniarka załatwiła mi poza kolejnością. Dzwoniłam po m żeby po mnie przyjechał, a on do mnie jak on przyjedzie? przecież ja pojechałam samochodem itp. Musiałam mu podpowiedzieć żeby ktoś go przywiózł bo ja nie dam rady wrócić. A on każe mi Ku.źwa czekać aż się lepiej poczuję

W końcu przyjechał z wielką łaską (tak to przynajmniej wyglądało). W domu potem dzwonię do niego bo znowu mi się zaczęło słabo robić, ale on nawet nie spytał co się dzieje tylko coś z innej beczki. Nie wspomnę już że w sumie od rana mam cały czas skurcze. Jak padłam to potem wzięłam no-spę bo mnie brzuch bolał, ale ona mi w sumie na te skurcze nie pomogła.