Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
becia84- Owszem zgadzam się czytałam wszystko...dlatego się podłamałam ...
i oczywiście mówiłam to ginek... i tak jak pisałam
w poście to odpowiedział.
Brałam też luteine... zobaczymy czy to wszystko pomoże miejmy nadzieje ,że bd ok .
Witajcie
Dołączę do WASJestem w 8tc....termin na razie na 19 grudzień. Ciąża niespodziewana , pierwsza- ale szok minął i cieszymy się.
Poczytam wątek od początku![]()
Agnieszko - Moje plamienie nie jest jeszcze takie niepokojące ...jak tutaj czytałam. Nie plamie czystą czerwoną krwią...
tylko kolor jest delikatny brązowy... wczoraj minimalnie czerwony.
Jest tego naprawde minimalna ilość.
Mówiłam już na 2 wizycie ginekologowi powiedział ,że tak może być ... a teraz ponoć najwięcej się dzieje
8 tydzień .
Więc może faktycznie tak musi być dziś wstałam i znowu kompletnie nic ... na wszelki wypadek wziełam luteine
i chyba będę ją zażywać .
I mam nadzieje ,że będzie wszystko ok .
Wizyte mam dopero 25 maja ... więc wtedy wszystko sie okaże
\

Szybko do lekarza , no i ciąża haha ja chodzę i tak i tak,bo większe zaufanie mam do tego prywatnego,ale tam chociaż na kasę badania robięWitam nowe grudniowe mamuski
Olluchna ja uwazam ze powinnas jak najszybciej isc do ginekologa bo plamienie nie jest dobra oznaka i trzeba skontrolować. Wiem z doswiadczenia poprzedniej ciazy niestety :-(
U mnie dalej mdłosci i zaparcia... rany kiedy to sie skonczy bo sie wykoncze.
Dziewczyny chodzicie prywatnie czy panstwowo do gin? Ja chodze prywatnie ale zastanawiam sie tez nad wizyta panstwowo zeby wszystkie badania miec za darmo bo moj gin za wizyte sama kasuje 180 zł ale niewiem jak to do konca zrobic bo nie chcialabym zeby malenstwo bylo narazone na podwojne robienie usg. Czy ktoras z Was chodzi panstwowo i prywatnie?