reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Witajcie..
Adaś już wczoraj nie gorączkował i jest z nim wszystko dobrze. Dziękuję wam za kciuki i dobre słowa.
Teraz z M. wracają ze spacerku, a ja marzę o prysznicu i wspólnym wieczorze z moimi chłopakami. Choć mam dziś kiepski humor i weny na cokolwiek brak.

reklama
Wlasnie przeszla mega burze, Kacper ja przespal, Mela zasnela bojac sie, teraz pada, a jak od razu lzejsze powietrze.
Bylismy po poludniu u K w firmie, skoczyl po wyplate, potem do sklepu kupic zyrarndol do kuchni nowy, syfon do zlewu i takie inne male duperele, potem podrzucilismy mame pod szpital bo byla zapisana na przeswietlenie kregoslupa a my do Kaufa skoczylismy.
Jutro jade Melke do przedszkola obkupic.
Niestety nigdzie nie wyjade z dziecmi na czas remontu, bo jak to przy remoncie niby wszystko kupione ale czesto wypada tak, ze czegos zabraknie i trzeba dokupic.
A jeszcze w poniedzialek badz wtorek przyjezdzaja montowac nowy piec i bolier.
Mnie cos garrdlo boli, napilam sie dzis zimnej wody z lodowki i sa efekty.

KUPINOSIA tak czytam i oczami wyobrazni widzedze, ze macie raj nad tym jeziorem.
U nas tez u Kacpra etap sam wszystko je, tylko zupke mu ja daje.

LYSA ech brak slow na te wasza sluzbe zdrowia, jeszcze gorzej niz u nas.

ASKO super, ze maz dostal te prace.

Grrrr chyba burza wraca, spadam do lozka do mojej ekipy.

Mam pytanko, czy zamykacie szczelnie okna jak jest poterzna burza i czy wylaczanie co potrzeba z gniazdek???

dorotar ja w mieszkaniu nie wyłączam nic i nei zamykam okien przed chwilą byla burza, lało od kilku godzin i grzmiało, ale chyba mija, jedynie laptopa z ladowania odłaczam a tak nawet tv chodził, okna wszystkie pouchylane. Ale jeśli już chodzi o nasz dom na wsi, czy tesciow to tam zawsze jak ida duze burze to wylacza sie lodowke zamrazlke tv i wieksze sprzety, ja sie zawsze z tego smialam ale maz mi tlumaczyl ze po pierwsze dom tesciow jest ostatni i na duzej gorze i ze jest prad ze slupa a nie ziemia i tak duzo szybciej podczas burzy moze cos walnac, my poki co wylaczamy jak nas tam nei ma ale wiem ze pewnie tez tak bede robila, bo coz mi zostalo, ale okien nie zamykamy, aczkolwiek słyszałam kiedys ze niby się powinno bo pioruny mogą wleciec.. ile w tym prawdy to nie wiem. Nam rok temu piorun walnal w wierzbę koło naszego domku i się paliła... a szwagierce z miesiac temu przyłapało gniazdko w domu podczas burzy bo kablem poszło.
Milva nawet nie wiesz jak się cieszę, udalos ie bo kumpel dał znac, i szybko załatwialismy wszystko bo pozniej moglby trafic gdzies poza slask itp a tak na miejscu i wszystko gra:)

ja miałam dziś babskie spotkanie, miał byc grill na dzialce ale ze burza to zaprosiłam do mnie(mama w sanatorium) wiec mialam wolna chate, było super psiedziałysmy dzieciaki rozniosły mi pol domu ale odzylam, bo juz mialam wrazenie ze gnuśnieję z dziecmi w domu;p;p

Dzień dobry
Asko to teraz będzie radość w domu. Mąż i tato na miejscu, bez rozłąki!! Super.

My wstalismy przed 8. Dziś do pracy na nockę :-(
Muszę w końcu zabrać sie za porządki i prasowanie-chyba od 3tyg nie mam czasu.
Pózniej jadę zobaczyć Zuzę.

Ależ koszmarna noc za nami.. Adaś budził się z płaczem co godzinę chyba, całą noc znowu targał mnie za włosy. Ja już mam naprawdę dosyć. Jeszcze z M. miałam poważną rozmowę. Ciężko mi jakoś więc nie smęcę wam więcej. Idę szukać łóżeczka na allegro, choć szczerze mówiąc podoba mi się tam tylko jedno łóżeczko, które jest trochę za drogie!

Witam Was i ja pobudka jak zwykle z rana, ogarnięcia dzieci i wypad z domu z tego balaganu. Byłam z dzieci w Biedronce, w Rossmanie, Pepco odkupić Mele do przedszkola. Teraz wypoczywamy w kawiarnio-bawialni. Jeszcze trochę i do domku bo mały będzie spał. A popołudnie niestety w domu w tym bałaganie spędzimy.

U nas pada od rana bez przerwy:baffled: Jakis melancholijny nastrój mnie złapał też...
Rano byłam w rossmanie, na zakupach spoż i kupiłam sobie kurtkę w deversie na jesień- ale zdecydowanie musze oderwać metkę zanim Tz zobaczy:-p
Dostałam @ i brzuch mnie boli. Tz dziś nie ma, a ja nie wiem co będę z małym robić...może sala zabaw, choc nie usmiecha mi się biegac za nim...a zapewne nie namówię mamy ani taty aby z nami pojechali ehh

Ostatnia edycja:
Ależ ciszę mamy.
Moje dzieciaczki już, śpią, ja trening dziś dopiero po 19 robiłam, potem zjadłam bób i tak szkoda mi było resztki zostawiać i zjadłam wszystko, zapiłam wodą a teraz ledwo żyję.
Dziś Kacperek oparzyła sobie paluszka lampą halogenową, brrr, poszliśmy do K do kuchni gdzie robi remont i gadaliśmy, kucałam z Kacprem, nagle moment ten odszedł, schylił się i dotknął, bo lampa była zapalona na podłodze, dopiero załapałam co się stało jak zakwękała, ale wziełam go na ręce i nawet nie płakał, jeden paluszek trochę przysmażony, a smród był straszny, mam nadzieję że nic się z tym dziać nie będzie. Biedny mój Kurczaczek.
Zaraz też mykam do łóżka.

reklama
Hej. U nas ciezka sobota bo zachcialo nam.sie remontu pokoju. tak wiec rano zakupy w obi. kupilismy tapete Fabiankowi ktora polozylismy tam gdzie stac bedzie jego lozko. Marice tez inna i tez juz polozona w miejscu lozka jej. miedzy tapetami bylo wolne miejsce wiec kupilismy farbe kredowa dla dzieci to najwieksza frajda. a my mamy dwa kolory jeden jasny a drugi taki braz;) wiec sie troche pozmienialo u nas ale jestem zadowolona. jeszcze jutro jedba sciana do pomalowabia i jakies takie wykonczeniowe sprawy;) a ja cierpie na mega bol 8 ;/ niedawno dopiero wyszla a juz sie ukruszyla dentyste mam dopiero 26 siierpnia;/ do tego czsu to chyba zwariuje z bolu. no i to by bylo na tyle. spadam spac bo padam

Do góry