reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Dorotar- poszła, na szczęście chętnie !
Asko- zrobilam Kasi doświadczenie z tą rolką papieru. Poszła prawa ręka do prawego oka, ale już kolejne razy było przeróżnie, np obie łapki naraz :)

Mała dziś marudna. Chce na dwór a tu zimni, brzydko, leje.
Ja jesień uwielbiam, kocham ale tą słoneczną jak z reklamy PZU. Drzewa tak pięknie sie wybarwiają, wygląda to bajkowo !

reklama
Ja lubię jesień bardzo, nawet jak jest brzydko- siedzę sobie pod kocem przy kominku, odpoczywam...tzn kiedyś tak było:-p, bo teraz terrorysta nie daje .

Tz zostaje w szkole- wszystko się ułożyło po jego myśli i w końcu współpraca z normalnymi ludżmi:tak:

Ostatnia edycja:
Hej!

Czuje sie okropnie, gardło boli, katar sie zaczyna... Suuuuper...
Dobrze ze póki co nie widać zeby Alana coś brało. Robię sobie od pracy dziś wagary...
M wyślę do apteki jak wróci z pracy, jeszcze ten tran dzis kupimy i niech Alan pije. Moze i ja sie skuszę na łyżeczkę dziennie?

Milva ciesze sie ze M ułozyło sie po jego myśli!

Witajcie, jestem po pierwszym dniu pracy. ten tydzień będzie ciężki, pacjentów miliony! Ale już od jutra zapisuję lajtowo. Ludzie wręcz mówią że umierają..:baffled: Żeby tylko było już!! Mam to gdzieś, nawet lekarz mówił że mam sobie za dużo ludzi nie brać. Adaś ok, był z M. do 10, a potem z mamą do 12. Teraz śpi.. A ja ogarniam te wszystkie skierowania!

Milva- super wieści!

Hej

Troche poczytalam wczoraj i dokonczylam dzisiaj ale tyle piszecie ze znoiwu mialam mega zaleglosci.
Niestety przez prace ostatnio nie mamczasu na komp, a w tel to nie lubie na BB siedziec.
Dzisiaj mam wolne bo nie zaladowali nowych rekordow i tak to sie lenie w domku.
Fabianek spi, Marika bawi sie z siostra wiec na luzie
P jeszcze caly ten tydzien ma zwolnienie, i cos wspominal ze chyba jutro zabierze dzieci i pojedzie na wies ale nie wiem jak to bedzie,zobaczymy. Jutro na 12 do pracy a sr,czw,pt na 9-18.

Nastazja a gdzie pracujesz?? bo cos przegapilam.

hej laseczki,

U nas tez pogoda typowo jesienna , Dzis bylismy na morfo i kontroli moczu Alana i Marcela.

Inka- kiedys pisalas mi zasilku pielegnacyjnym posłuchalam Ciebie w srode mamy komisje i zobaczymy czy nam dadza:) zawsze pare groszy wpadnie jak sie uda.Dzieki.

Kupinosia stronka ktora podalas kreatywnedziecko jest ssuper odrazu wzielam do ulubionych allegro sie przy tym chowa i powiem ze i ceny nie przerazaja:)Musze zaopatrzyc Alutka na jesien-zima zeby chlopak mial co robic :)

Hej
Byłam u lekarza po leki. Mam nadzieje ze postawią mnie na nogi. Po drodze w aptece wiec w tran tez sie zaopatrzyłam.
Wieczorem wybieramy sie po kurtkę dla Alanka.
Wydrukowała mi siostra kupon rabatowy na -20% do H&M
Wyszedł na całą stronę ;)
Aluś teraz spi a ja wstawiłam zurek.

Violett a spodenki doszły do ciebie?

Phelania trzymam kciuki zeby przyznano wam te pieniążki, zawsze to pare groszy wpadnie.

Nastazja ciesze sie ze pierwszy dzień juz minął:)

reklama
Do góry