27012701
Mama Pysi
Sosnowiczanka- hmmm... rodzeństwo dla Koko owszem, ale starania zaczniemy dopiero na wiosnę, teraz używamy "innej" antykoncepcji. Wiem, że to nie da się wyliczyć co do dnia, ale chciałabym, aby miedzy dziećmi było minimum cztery lata różnicy.
Dla chrześniaka kupiłam kilkupiętrowy garaż z windą i samochodzikami. Dla małego Mikołajka mam zabawkę odpowiednią do jego wieku(6 miesięcy) coś podobnego do dużej grzechotki z gryzakiem, która gra i świeci.
A dla Koko znalazłam na allegro cos takiego SUPERMARKET SKLEP, KASA, KOSZYK, SKANER, NOWOŚĆ! (4724959778) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ogólnie młoda dostanie jeszcze od mojego brata lalkę z akcesoriami, która robi siusiu, i jeszcze coś na pewno wpadnie od dziadków i pradziadków.
Prezentów będzie dużo, ale teraz jest taki okres, w którym siedzi się w domu, także dzieci muszą mieć jakieś zajęcie.
Dla chrześniaka kupiłam kilkupiętrowy garaż z windą i samochodzikami. Dla małego Mikołajka mam zabawkę odpowiednią do jego wieku(6 miesięcy) coś podobnego do dużej grzechotki z gryzakiem, która gra i świeci.
A dla Koko znalazłam na allegro cos takiego SUPERMARKET SKLEP, KASA, KOSZYK, SKANER, NOWOŚĆ! (4724959778) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ogólnie młoda dostanie jeszcze od mojego brata lalkę z akcesoriami, która robi siusiu, i jeszcze coś na pewno wpadnie od dziadków i pradziadków.
Prezentów będzie dużo, ale teraz jest taki okres, w którym siedzi się w domu, także dzieci muszą mieć jakieś zajęcie.
jak już prędzej pisałam o godz. 22 już ledwie widziałam na oczy.dlatego też dałam młodemu wybór, albo bawisz się sam w pokoju, bo mamusia idzie spać, albo gaszę światło i też idziesz spać. i wyobraźcie sobie, że mój syn, który nie potrafi bawić się sam - czary mary - bawił się cichutko w pokoju, samiuteńki do godz. 24
cud!przyszedł tylko do mnie, że skończył i prosi o zgaszenie światła! wchodzę jak cień do jego pokoju, a tam budowle z klocków, tory pięknie ułożone. normalnie bajka.jaki z tego morał!? trochę wiary w nasze dzieci!
Panie w przedszkolu, zgodnie z zaleceniem psychologa, pracują nad Mikołajem i są już małe postępy. Mikołaj potrafi nawet pół godziny bawić się sam, innymi zabawkami niż Maja . Bardzo się cieszę.