Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Strasznie mnie rozbolało spojenie. Chyba faktycznie się wczoraj przeciążyłam, a dziś też dałam czadu... jeśli z tego wszystkiego zacznę rodzić, to się nie zdziwię.
Dziwnie się dziś czuję.
I marudzę Wam cały dzień, za co z góry przepraszam...
Ja dzisiaj leże i odpoczywam. Brzuch mi się stawia non stop i twardy jak skala. Spojenie też mi dzisiaj daje popalić.
Z miłą chęcią wcisnęłabym sié Wam w kolejkę i urodziła:-)
Feiya: jakaś taka aura panuje, że czlowiek chodzi i placze, zobaczysz, jeszcze troche i będzie lepiej
nastazja: powodzenia! Oby wszystko poszło szybko i bezpiecznie!
nikuss: i to jest magia świąt- Maleństwo przyjedzie i od razu będzie podziwiać
sosnowiczanka: obyście szybko wyszli do domku!
ja wykorzystałam chwilę, że młody spał i zrobiłam obiad na jutro i sobotę szykują nam sie pierwsi weekendowi goście więc nie miałabym kiedy gotować. Jestem padnięta, ale coś czuje że młody się za pare sekund obudzi ;p
Właśnie obejrzałam uwagę i jestem poprostu w szoku że istnieją tacy bezmyślni ludzie. Poprostu tragedia o czym oni myśleli;/ Tacy ludzie nie powinni mieć dzieci bo sami zachowują się jak dzieci albo i jeszcze gorzej;/
Zaczyna się robić gorąco.... MamaOskarka napisze, jak tylko będzie coś wiedzieć. Mari i Nastazja, trzymamy kciuki! Jeśli to już Wasz czas, to głowa do gór - jutro będzie po wszystkim Mari, nie bój się tej pępowiny. To całkiem normalne, że dzieci się w nią okręcają. Lekarze wiedzą, jak sobie z tym radzić, więc im zaufaj.
Nikuss, i jak? Udały się wypieki? Asko, a Ty szalejsze kobieto z tym pieczeniem Zawsze tak często czy tylko ostatnio uzbierało Ci się tyle okazji?