hej dziewczynki

witam się.. rano nie rano

nie spimy co prawda od 8 ale już zdążyłam zrobić budyn na krem do tortu i do ciasta z ptasim mleczkiem galaretki itp, teraz czekam az wszystko postygnie ładnie i będę kończyła moje słodkości na jutro

a potem sałatkę. Dobrze że śledzie zrobiłam juz we wtorek;p.
A tak wogóle to mam po wczorajszym drobnym kryzysie wspaniały dzień:0 bo mój K, dziś przyjedzie, przywiezie wszystkie wielko gabarytowe rzeczy Karolci więc w koncu urzadzimy jej mały raj

A poza tym nei widzieliśmy sie 3 tyg... juz pomijam fakt nas ale jestem przeszczęśliwa że ciut mnie odciaży od naszego łobuza no i będzie mały mógl poszalec z tatusiem
Jeszcze musi w domku pozdzierac folie z okien żebym choć kilka zobaczyła jak wyglada na zdjęciu

bo wczoraj nam wprawili i bramę garażową.
aaaaaaa tak wógole to wiecie muszę sie pochwalić że mój syn wczoraj pierwszy raz wysiusiał sie do nocnika!!!! mimo wcześniejszych prób.. dopiero wczoraj się udało.. niestety nie udało nam się od tej pory jeszcze powtórzyć tego wyczynu;p hihi
Nastazja biedaczko nasza kochana koszmar koszmarem, ale już masz Adasia i po wszystkim, super że tatuś maluszka dzielnie Cię wspierał nei ma nic piękniejszego
papayko ja tez lubię czasem być taką wredną s... ale w kwestii która wczoraj poruszylaś wcale nie byłaś wredna masz prawo mieć swoje zdanie, a też miałam napisać tak jak Mła, moze siostra męża uczci pamięc taty i da swojemu synowi jego imię skoro taka inteligentna jest;p
Dorota współczuję, własnie tego sie obawiam po porodzie, że mlody pójdzie w odstawke bo Karolcia będzie tak wymagająca.. mam nadzieję że tego unikniemy, i wierzę że naprawde Ci z tym ciążko, ale dajcie sobie chwilkę, z pewnością sie wszystko unormuje, a Ty musisz być spokojna i dzielna dla swoich 2 skarbów
Kupinosia hehe dobre z tymi kupkami, ja miałam obcięte pazurki bardziej ze względu na to żeby nie zadrapać, ale co racja to racja, kupki niemowlaka są wszędobylskie;p wpadki się zdarzają