Hej

Wczoraj zalatany dzien mialam wiec nie wchodzilam ale poczytalam
Netka mam nadzieje ze bol zeba nie bedzie Cię meczyl. Tule:*
Wczoraj stwierdzilam ze zaczynam cwiczyc miesnie brzucha bo gadam, narzekam ze brzuch nie taki i owaki a nic z tym nie robie, wiec zaczelam

Mam fajne urzedzenie do wyrobienia sobie brzuszka i wyczytalam ze jak sie cwiczy 2 razy dziennie po pare serii to efekty juz widac po ok 2 tyg, u mnie zejdzie sie dluzej bo pierw musze słoninke zgubic ale co tam - moze dam rade
Po zmianie czasu chodze jakas ciagle nie wyspana - dzieciaki tez padaja po 19 a wstaja przed 6 wiec musze sie jakos szybko pzesawic ja sama. Ale co tam czego sie nie robi dla swoich serduszek
Aaa wkurza mnie strasznie moj okres bo do tej pory jst mega nieregularny - ale o przez to ze karmie ciagle Fabiana nie duzo ale wystarczy zeby rozregulowac sobie cykl no i wczoraj juz sie balam ze zaciazylam bo juz nie mam ponad polora miesiaca i zrobilam test ale wyszla 1 kreska wiec ulga na sercu
Phelania napewno jest wszystko ok z mamcia. A Ty jak sie czujesz?? Jak brzuch pokaz jakas fote

Kiedy masz USG??
Asko to z Karolci juz 100% kobietka, jak sama na zakupki sie wybrala to juz jest cos
Nastazja Milva spoko nie przejmujcie sie gadaniem mam, bo wkonuc od czegos one sa nie??

Ale powaznie to ja czasami mam takie dni ze mam niezlego powera a czasami to len nie do opisania. Teraz jest np godzina 9.20 a mi sie pierze juz 3 pranie, zupa sie gotuje, ryba na obiad rozmraza, kuchnia sprzatnieta, w pokoju posprzatanie, odkurzone i zmyta podloga.. Wiec dzisiaj mam ten powerowy dzien
Nastazja u nas Fabianek po tym ostatnim antybiotyku tez mial bardzo brzydkie kupki i mimo ze przebieralam od razu to pierwszy raz sobie odparzyl pupke.
Netka baaaardzo mocno trzymam kciuki:*