reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

reklama
kartka_na_roczek_dziewczynki_3d.jpg
Wszystkiego najlepszego dla Anusi i Halinci .

Moje dziecię zasnęło pewnie wstanie o 20 i będzie rządzić pół nocy.Mam dość ostatnio ta jesień źle na mnie działa:(

Dziekuje dziewczyny za trzymanie kciuków i za dobre słowa

lysa
-efferalgan zdecydowanie jak ma gorączke, viburcol jest uspokajający
Dorotar-tak sie skomplikowało że trudno nam sie dogadać, na to składa sie kilka spraw

Anusia,Halincia wszystkiego najlepszego dziewczynki, samych słodkości w życiu, sto lat, 1000 buziaków

Lysa- nam efferalgan bardzo pomógł na gorączkę, lepiej niż ibum- z 39 stopni w pół godziny było już 37.

Dziewczyny wysiadam.. Cały dzień sama, chora z chorym dzieckiem. I jeszcze mam @. Wszystko mnie boli i nikt mnie nie rozumie.. Adas śpi a ja leżę bo już nie mam siły na nic.

lysa ja uwazam podobnie jak juz ci dziewczyny napisaly eferalgan na goraczke, viburcol zdecydowanie jest na uspokojenie, stany lękowe, ząbki itp.

Ja dopiero teraz.
U nas nocki lepsze. Ja dziś cały dzień zajęta. Piekę ciasta na chrzciny P. brata córki. Zdążyłam jednak wyskoczyć na 2 spacerki:-) Wieczorkiem razem posprzątaliśmy i mamy już porządek. Jutro dalszy dzień robienia ciast, ale rano chcę wyskoczyć na jakieś zakupy dla siebie-myślę o butach na zimę bo nie mam.

Wszystkiego najlepszego dla naszych jedynych bliźniaczek. Dużo zdrówka i radości każdego dnia.

Hejka)

Wszystkim solenizantom zdrówka i sto lat dzieciaczki

Nie udzielam sie ale staram sie wieczorem czytać co u Was i zagladac na zamkniety

Nadal jestem u rodzicow, tym razem jakos lepiej jest, mama nie zrzędzi i nie udziela non stop rad- wiec jest ok,

U mnie z moim M zawirowania-kurcze jest źle-padło nawet słowo rozwód z moich ust, nie wiem jak to ogarnać- przyjeżdza w sobote i bedziemy rozmawiac-jest przecież Ola-dla niej jest wspanialym ojcem....
Trzymajcie za mnie kciuki,zeby mnie nie poniosło podczas rozmowy w sobote

Mła-współczuje nocki, oby to był jednorazowy wyskok,
Inka- tule, ale dobrze zrobilaś z tym tortem-czasem mam ochote też tak zrobic,
Netka-myśle o Was codziennie, bedzie ok,trzymaj sie
Maxwell-dobrze ze juz sie przeprowadzilaś i do nas wracasz
papayko- oby z Twoim M nastały lepsze dni, nie ma nic gorszego niż milczenie,
Nastazja-oby ta noc była lepsza

U nas tez liche noce wiec ide spac-dziasła spuchniete, slinotok po pas ida czwórki,:szok:

miłej nocki
Mam nadzieję że jakoś się dogadacie. Trzymam kciuki.
ty tu o 4 a my wyglądamy jeszcze na ostatnią dwójkę.

Powiedzcie co lepiej dac malemu na noc viburcol czy efferalgan w czopkach?
Tak jak dziewczyny pisały :efferalgan bo viburcol jest na uspokojenie

reklama
Musialam tu wejsc na chwilke po to by zlozyc zyczenia naszym rocznym ksiezniczka
Halinko i Aniu wszystkiego co najslodsze dla Was i moc ogromniastych buzialow od bb cioci i Zuzi :****

Piotrusiu dla Ciebie też mnostwo buziali na 11 miesiecy

Do góry