reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
PRZEDE WSZYSTKIM ŻYCZĘ WAM UDANYCH SYLWESTRÓW CZY TO W DOMKACH Z RODZINKĄ CZY U ZNAJOMYCH LUB NA SALACH I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.

My sylwestra w domku spędzamy z Polsatem i chorobami, mi już lepiej, wczoraj cały dzień w łóżku leżałam mąż z mamą mi zabronili wychodzić i korzystać z internetu. Wszystko mi dawali co chciałam a z reguły wykorzystywałam K.
Meluni też już o niebo lepiej, za to Kacpereczek się rozkłada, od wczoraj gorączka, kaszel, ktarek wodnisty. Choć ja mam głęboką nadzieję, że u niego to gorączka na ząbki bo znowu cały czas łapki w buzi i ślina niemiłosiernie leci.
Uczesałam dzisiaj siostrę bo idzie na salę z kolegą, wow ale laska z niej.
Mój mąż jaki dobry przez święta zrobił się jakiś dobry przez te święta się zrobił, pomaga i wogule grzeczny jest. Ale nie chwalę więcej bo facetów Za bardzo się nie chwali.
A jeszcze napiszę, że od dwóch nocy już się nie cyckujemy, także zakończona chyba nasza przygoda z karmieniem piersią już.
A po nowym roku będę go wydelegowywać do jego łóżeczka, tylko niech wyzdrowieje i muszę małe przemeblowanko zrobić.

MILVA Kochana współczuję, szkoda, że mama nie chce Wam raz na jakiś czas z Bartusiem dostać.
Gratuluje kolejnego ząbka.

WIELKIE SPÓŹNIONE ŻYCZONKA, WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALESZGO WCZORAJSZYM DZIECIACZKOM.

NETKA spóźnione ale szczere życzonka dla Twojego P na 24 latka. Młoda dupa z niego.
Gratuluje prawie 4 ząbków.

VIOLA, MILVA to Wam powiem, że mimo iż moja mama siedzi z dziećmi jak my w pracy (tzn. no ja chwilowo bez) ale jak chcemy gdzieś iść to mama zostanie z dziećmi bez problemu.
KOCHANA MAMUŚKA.

KUPINOSIA dziękuje no jak napisałam młody też złapał.

KOTA ja szczepię tylko na podstawowe refundowane szczepionki.

MIKOŁAJKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA TEN ROCZEK.

VIOLA ja tez mam dosyć tego roku, był jakiś straszny we wszystkie możliwe rzeczy oby następny był lepszy.

LYSA mocne kciuki za koleżankę i dzidziola.

FREYA wybacza ale wydaje mi sie, że za często ulegasz M w kwestii teściowej. Idź spać o 21 i miej wszystko głęboko.

A ja przed chwilą pokłóciłam się z mężem, opierniczyłam córkę, poszła z płaczem spać, poszłam Kacpra ululać do drugiego pokoju bo się obudził i się poryczałam, mam dosyć tego popierzonego roku 2012. Jak nadchodzący nie będzie lepszy to chyba oszaleję, dosyć mam wszystkiego.

Mialam miec dzisiaj Greya w formie ksiazkowej ale siostra zapomniala wziasc wiec zaczelam czytac na kompie mimo ze tego nie cierpiee... no ale moja pokusa byla wieksza.\
|arazie nic sie ciekawego nie dzieje i jestem zawiedziona bo to juz 60 strona|:p ale czytam dalej

reklama
Do góry