reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Żabciu wiez co chybanie ma takiej mamy na swiecie która nigdy nie klapnel swojego dziecka kiedystam w pupe. |To normalne, nie wytrzymalas i dalam mu klapa, krzywku m tym niezrobilas a on już tego nawet nie pamieta wiec Glowa do gory. Wiadomo nie jestemza biciek dzieci ale nie powiem ze mi Si nie zdarzylo klapnac w Tylek marike bozdarzylo fakt dosłownie pare razy ale zdarzylo.,
Kupinosia zdroweczkazycze dla Olci, oby się Kasiula nie zarazila.

Dorota mi się wydaje ze bez sensu dziecko meczyc bankami ,tym bardziej ze mowisz ze kaszle mniej.

reklama
Łysa teraz dobrze by było Benia odizolować, co by on nie załapał, tak mi się wydaje. Kurde przerąbane. 3mam kciuki za spokojny przebieg choroby i szybki powrót do zdrowia.
Żabcia nie zrobiłaś mu krzywdy, emocje Cię poniosły. To się zdarza najlepszym.
Dorotka nie dołuj się, znajdziesz pracę w końcu, uda się.
Phelania tak taki jest 1 Tytuł.

Ninka i ja wariujemy przy tym Ewelina Lisowska - W Stronę Słońca [LYRICS VIDEO] - YouTube

Dzięki dziewczyny.
Zacznę stosować metodę mojej mamy kilka głębokich oddechów uspokój się a potem idź do dziecka.

Moje dziecko dzisiaj miało jakiegoś powera i usnął dopiero na drzemkę o prawie 17 co zawsze 12-13 już padał.
Moje 2 dziecko znaczy M też padł i usnął na sofie a ja sobie siedzę oglądając TV. Jeszcze troszeczkę jak Maciulek wstanie zgonię M niech z nim siedzi a ja pójdę poćwiczyć :-)

łysa zdrówka dla Zu i oby Benio nie złapał

Ostatnia edycja:
ŻABCIA ja sobie od nowego roku postanowiłam, że postaram się być lepsza dla dzieci, tzn. będę mniej nerwowo, będę starać by mała duperela nie wyprowadziła mnie równowagi, mniej będę krzyczeć, a jak Mela zasłuży to stanie w kącie. Z moją nerwowością jest to mega wyczyn ale małymi kroczkami widzę lekkie postępy więc mam nadzieję, że będzie dobrze i mamuśka będzie super mamuśką.

Lysa o kurde.. Biedna Zuzka! Oby Ben nie zalapal! Zdrówka dla was wszystkich!

Phelania, zgadza sie, to pierwsza czesc.

Netka moj M Alankowi puszcza Weekend - Ona Tańczy Dla Mnie - Official Video Clip - YouTube I szaleją obaj ;)

Alan wlasnie robi mi porządek w szufladzie gdzie trzymam rozne dokumenty :baffled: uciekam bo wkrótce mogę nic nie znalesc!

Hej dziewczyny
wink2.gif

Melduje się córa marnotrawna z doskoku
wink2.gif

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, a przede wszystkim duuuuuuuuuuuużo zdrowia dla małych i dużych!!!!!!
U nas..chorobowo..choróbsko goni choróbsko..
embarrassed.gif
realmad2.gif
Już mam dość!!!Zaczęło się od zapalenia spojówek u Marysi dzień przed wigilią..potem w sylwestra byliśmy rano u lekarza z obiema - Marta miała kolejne, 6-te zapalenie oskrzeli, a Marysia mega katar..W Nowy Rok Seba był u okulisty - bakteryjne zapalenie spojówek..wczoraj ja dostałam zatokowego kataru, a dzisiaj po kontroli u pediatry - Marta zdrowa, za to Marysia obustronne zapalenie uszu plus przerośnięty migdał..
Dobra, już nie marudzę..
I postaram się coś nadrobić..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sosnowiczanka hahaha u nas jest ta muza też na topie ale połączenie Sobota & Weekend - Ona Tańczy Dla Mnie (2sty Blend) - YouTube te wymiata haha ;)) Na sylwestra jak byliśmy był taki kumpel Maro, trzeba go poznać, śpiewaliśmy mu to równo z Piosenką a on NAM TAŃCZYŁ. Umierałam ze śmiechu. On nigdy kobiety nie miał. 27 lat... Taki z niego koleś, że w kiecce też by dobrze wypadł ;)w skrócie ;))) Miałam ubaw!
Maxwell chyba chcecie zająć top miejsce w chorowaniu zaraz po Łysej.
Współczuję i nie chorujta już!

EDIT- SOSNOWICZANKA!!! My słuchamy w stronę słońca-jak marzycielki z Niną, dziewczynki, no a Alanek jak rasowy Facet, chce by mu panna tańczyła ;) Hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Udało mi się kupić sukienkę na roczek!! :tak: jeszcze jutro buty i bedzie booooosko!
Kota - dostałam pod choinke Superbalanced i co prawda dopiero dziś doszlam do tego jak go najlepiej rozprowadzać, ale jest bomba!!
Dorota - ja już pracuję od lipca, ale na pół etatu i z domu. Ten układ średnio działał, więc zdecydowaliśmy, że powinnam juz iść do pracy. Na szczęście jeden dzień w tygodniu ja będę pracować z domu, inny dzien mój K, dlatego lenka będzie w złobku tylko 3 razy w tygodniu.
Lysa, Maxwell - kuuuuupe zdrowia dla Waszych rodzinek!!

A teraz zawijam kiece i lece ze sprzataniem żeby mieć mniej jutro!

Do góry