SOSNOWICZANKA mój K jak w dzień sylwestra usłyszał piosenkę
Weekend - Ona Tańczy Dla Mnie - Official Video Clip - YouTube to po prostu mało orgazmu nie dostał i non stop słuchał jej na kompie. ha ha myślałam, że padnę.
Dziękuję.
MAXELL widze, że i Was choroby nie opuszczają, zdrówka.
KOTA gratulacje nowej fuchy.
KAROLCIU WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO NA DALSZE LATA ŻYCIE, BUZIACZKI.
NETKA czyli co mąż Ci ucieka na prawie cały rok???
ŻABCIA ja tam jestem przeciwna takim cudom jak smyczki dla dzieci.
Moja Mela była strasznym oszołomem, że tak powiem i od 10 miesiąca życia nie jeździła w wózku ale nigdy bym nie założyła jej czegoś takiego. PILNOWAĆ PILNOWAĆ I JESZCZE RAZ PILNOWAĆ. Takie jest moje zdanie.
Kacperek ze zdrówkiem lepiej, teraza go usypiam już drugi raz będzie spał, rozwaliły mu się rytmy spania prze te chorobę.
Nocka u nas nie za ciekawa, tzn. pół nocy przespaliśmy super a drugie pół Mela się obudziła, chciała niby kupkę, wziełam ją na nocnik, zrobiła tylko siku, położyłam ją na łóżku i po chwili zaczeła wymiotować, zgoniąłam K po miskę do łazienki, zwymiotowała trochę, zmieniłam jej piżamkę i już przysypiała gdy znowu zaczeło nią rzucać nie wiem co było, dwa razy wymiotowała a potem poszła spać, to mały zaczął stękać i płakać.
Dziś chyba Kacperek spróbuję na noc dać do jego łóżeczka, nie dostaje już piersi to nie musi z nami spać, choć trochę mi smutno ale wiem, że muszę to zrobić, by przynajmniej samej wygodnie się wyspać.
Przez zawirowania w nocy Kacperek wstał o 7.30 podrzuciłam go mamie i sama poszłam dalej spać, przed 9 usnął babci i w taki oto sposób pospaliśmy dziś do 10, Mela nawet ciut dłużej, aż ją budziłam.