Dziewczyny pare dni temu na fb polubilam strone takiejagencji aktorskiej dzieci ej z Warszawy. Agencia bardzo znana bo z niej wlasniedzieci wybierane sa do polskich seriali, filmow i reklam. A wlasnie na fbdostalam wiadomość z tej agencji ze ogladali moje zdjęcia tzn moich dzieci ibardzo zainteresowala ich Marika ze jest sliczna, ma blysk w oczach iprzepiekny uśmiech i podali nr telefonu i napisali ze bardzo by chcieli żebym donich zadzwonila w związku z tym meilem bo Marika ma bardzo duze szanse aby zaistniecna czele ich agencji. Jestem w szoku.. |I nie wiem co robic

Ale duma mnierozpiera ze mam taka sliczna core
Malenstwo przykro mi z powodu brata ;(
Dorota gratuluja pracy, i tak jak pisze Mirabelka poszukacuzywanych. Nie wiem czy zwróciłaś uwage na wozek którym my byliśmy na spotkaniunaszym – ja go kupilam za 50 zl z wysylka 80 – jak na wozek to bardzo Malo
Phelania oj jak ja Cie rozumiem , i wracam pamieacia domojego wielkiego brzucha i malej Mariki, było ciezko ale dalam rade a teraz mamdwa rozrabiające, bijace się bable.. Do kwietnia już nie daleko

\Mi pomogly zabawy z Marika na podłodze, ja się kladlam naplecach a oana cos tam robila, albo bawilam się w lekarza ja leżałam a onabadala mnie tzn mój brzuch
Netka wspolczje akcji z Nnika, mi ostatnio F tez odwalil taka akcje, ze ryczal dobre 20minut, wil się, nie dal się przytulic, wziął na rece. |Ja próbowałam on nie chciałi po jakis 15 minutach wkurzylam się, usiadlam kolo niego na podłodze i powiedziałamglosno i stanowczo „ ja poczekam Az się uspokoisz” popłakał troche, powil się istopniowo się uspokoil.
|Kupinosia dopiero dotarla wiadomość na pw, już wyslalam.
\Malenstwo mogę w PDF Ci wysłać