reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Netka niestety moze zdarzy sie jakis cud ale lekarz powiedzial ze moze umrzec w kazdej chwili :( 

ogolnie ja juz mam dosc zimy i tej dolujacej pogody z dzieckiem nie ma jak wyjsc tylko siedzic w domu i domu nawet nie mam jak jechac kupic sobie 3 czesci Greya hm a bym sie nastroila przed powrotem A:p

reklama
maleństwo- takie coś w kwiecie wieku, współczuje :(
Netka- nawet grzeczne dziewczynki miewają odjazdy...a te wymioty to z nerwów myślisz ?
mirabelka- ile masz lat jeśli można zapytać ?
Rojku- fajny ten Neal !
dorotar- powodzenia w nowej pracy !
violett-nie doszło czyli wróciło do Ciebie z powrotem ? kupinosia@gmail.com

Dziewczyny pare dni temu na fb polubilam strone takiejagencji aktorskiej dzieci ej z Warszawy. Agencia bardzo znana bo z niej wlasniedzieci wybierane sa do polskich seriali, filmow i reklam. A wlasnie na fbdostalam wiadomość z tej agencji ze ogladali moje zdjęcia tzn moich dzieci ibardzo zainteresowala ich Marika ze jest sliczna, ma blysk w oczach iprzepiekny uśmiech i podali nr telefonu i napisali ze bardzo by chcieli żebym donich zadzwonila w związku z tym meilem bo Marika ma bardzo duze szanse aby zaistniecna czele ich agencji. Jestem w szoku.. |I nie wiem co robic:p Ale duma mnierozpiera ze mam taka sliczna core;)

Malenstwo przykro mi z powodu brata ;(
Dorota gratuluja pracy, i tak jak pisze Mirabelka poszukacuzywanych. Nie wiem czy zwróciłaś uwage na wozek którym my byliśmy na spotkaniunaszym – ja go kupilam za 50 zl z wysylka 80 – jak na wozek to bardzo Malo ;)

Phelania oj jak ja Cie rozumiem , i wracam pamieacia domojego wielkiego brzucha i malej Mariki, było ciezko ale dalam rade a teraz mamdwa rozrabiające, bijace się bable.. Do kwietnia już nie daleko ;)
\Mi pomogly zabawy z Marika na podłodze, ja się kladlam naplecach a oana cos tam robila, albo bawilam się w lekarza ja leżałam a onabadala mnie tzn mój brzuch

Netka wspolczje akcji z Nnika, mi ostatnio F tez odwalil taka akcje, ze ryczal dobre 20minut, wil się, nie dal się przytulic, wziął na rece. |Ja próbowałam on nie chciałi po jakis 15 minutach wkurzylam się, usiadlam kolo niego na podłodze i powiedziałamglosno i stanowczo „ ja poczekam Az się uspokoisz” popłakał troche, powil się istopniowo się uspokoil.

|Kupinosia dopiero dotarla wiadomość na pw, już wyslalam.
\Malenstwo mogę w PDF Ci wysłać;)

violett- gratuluję , jeszcze będziemy zbierać autografy od Mariki :-) ...doszło ! dzięki, ale nie moge otworzyć w tym rozszerzeniu EML :-( z PDF powinno być bez problemu

Kupinosia w pdf napewno dziala:)

Dzieki dziewczyny:) |Przyznam sie Wam ze jak mialam 10 lat to sama istnialam w tej agencji jako mala artyska i nawet wystepowalam w jednej reklamie:p Wiec mam pewnosc ze agencja jest sprawdzona itp. No i ja tamte chwile wspominam ok, fajnie bylo :)\
No nie wiem zastanowie sie, moja sis mam i P mowia ze warto sprobowac ale ja sama nie wiem

Violett- jak Marika ma do tego smykałke(czyt.urode) a widac bo na kazdej fotce wychodzi rewelacyjnie:) to pewnie spróbujcie;P zobaczysz jak sie bedzie czula przed ekipa zdjeciowa lub Tv:) jak bedzie plakac i uciekac to nie dla niej a jesli bedzie czula sie jak ryba w wodzie to działajcie!!!!

Młody wstał i rozwala puzzle piankowe znowu bede zbierac spod łozka...ehhhhh

SOSNOWICZANKA też mi się wydaje, że warunki ok i pół dnia dla dzieci będę mieć a idzie ku wiośnie i mnie to cieszy bo więcej widniej będzie i na dworku czas będzie można spędzać.

VIOLA zainspirowałaś mnie tymi farbami, postanowiłam kupić farby (kupujesz zwykłe farby plakatowe???) i w soboty będziemy robić malowany dzień brudasa.
HMMM ciekawa jestem tej strony tej agencji, daj linka.
Ale ząrbiście, ja bym chyba się zgodziła.

MIRABELKA ja nie będę kupować wózka nawet taniego, stwierdzam, że mi się nie opłaca, póki ten jeszcze działa to go będę używać do usypiania, a jak sie zrobi ciepło na dworku to mały będzie latał na nóżkach ja mieszkam na wsi, mamy swoje podwórze więc na dworku wózek mi nie konieczny, a nawet jak będę chciała wyjść na drogę na spacer to albo tamta parasolka albo rowerek plastikowy po Amelce się skręci i będzie git, do miasta z reguły mały już jak na zakupy to w sklepowych wózkach siedzi.
Też jestem ciekawa ile masz lat???

MALEŃSTWO niesprawiedliwe, że tak młodzi ludzie chorują na śmiertelne choroby, oby jednak stał się cud.
OMG on jest w moim wieku.

MAXEEL ha ha też myślę, że sobie poradzę. Bawienie dzieci jedna rzecz po fryzjerstwie co potrafię robić ha ha.

reklama
Do góry