reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
Milva jesli trójki idą gorzej od czwórek to ja stwierdzam definitywnie ze te 12 zębów ktore ma Alan w tej chwili w zupełnosci mu wystarczą :)

Dorotar to fajnie ze zadzwonili po ciebie, troszke kaski wpadło:)

Bylismy na zakupach, Alan jechał w takim wypożyczonym w sklepie wózku z autkiem. Zadowolony jak nie wiem co:)

SOSNOWICZANKA oj tak dobrze dobrze w chwili obecnej każdy grosz się nam liczy.

Mamuśki a gdzie Was wywiało, cisza jak makiem zasiał.
Moja trójka śpi, Mela miała focha i chciała spać na łózku które oddałą wczoraj Kacprowi aż w końcu zasneła u babci.
Kacperek jak zwykle zasnął w wózku teraz czekam żeby go przenieść ale gapa zamiast pierw to zrobić to ja sobie paznokcje pomalowałam. I czekam aż dobrze wyschną.
Zrobiłam sobie nową miejscówkę na laptopa, u mamy na stole będzie tam mógł stać cały czas bo u siebie musiałam chować jak nie korzystam by mały nie zwalił.
Jem sobie kolacje-tak tak nie powinnam o tej porze ale w nosie to mam, zaraz wypiję ciepłe mleczko z miodkiem i do wyrka, mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie lepsza niż poprzednia.

Ostatnia edycja:
Dorotar oj jak zazdroszcze ze twoje dzieci spią ...

Alan wykąpany, dostal cyca jednego, drugiego, zjadł i... uciekł mi :eek: Siedzi w swoim autku :baffled: Wyjsc nie chce.. Nic sie na sen nie zanosi..

Wpadam na chwilke tylko - Krzysiu chory :( strasznie kaszle tak mokro - w poniedzialek do lekarza albo jak bedzie zle jutro na sor. A ja jak zwykle czasu brak :)

Sosnowiczka no to wspolczuje, u mnie dzieci tez juz spia.

Dziewcztyny przestaje karmic pomalu Fabiana piersia, ze wzgledu na te jego alergie. Dzisiaj w dzien cycka dostal raz, i wiecie co nawet jakos nie domagal sie bardzo, tzn wieczorem juz chcial ale byl zmeczony bardzo wiec jak dalam butle to prawie natychmiast zasnal, mnie piersi o dziwo tez nie bola ale przez to chorobe chyba sie jakos zachamowala ta laktacja, postaram sie w nocy dac mu MM. Oby sie udalo.

Edit:
Pyszczek zdróweczka dla Krzysia i oby ta wizyta w SOR nie byla potrzebna

U nas noc koszmar:no: Najpierw zasypianie godzinę, potem o 22 jęczenie, rzucanie, aż w końcu ryk i tak do 2 w nocy bez spania....rano wstał już o 7 .
Ja zdycham dodatkowo przez @...czy będzie kiedyś normalnie?:-(....

reklama
Witam.
Alan usnął wczoraj dopiero przed 23 ;( Ja troche poczytałam i poszłam spac po 1. A synus obudzil mnie przed 7 rano ;(((( Normalnie masakra.
Ale łobuz wszedł sobie w ten swój samochód, włączyłam mu Mikiego i oglądał przez ponad godzine, a ja urządziłam sobie dzemkę w tym czasie :D Ani razu nawet nie wstał:)

Wstawiłam rosołek, A na nocniku, chyba juz narobił, bo cos mi tu brzydko pachnie.
M w pracy, jak wróci to jedziemy do tej sali zabaw z mlodym, zobaczymy co to tam mają i czy sie A spodoba:)

Violett i ty tez opuszzasz grono juz i tak niewielkie karmiących mam... Ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milva wspolczuje nocki. Widze ze bardzo czesto mozemy sobie z tym rękę podac :-(

Pyszczek zdrówka dla Krzysia.

Lysa a jak tam twoje pociechy?

Do góry