reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Hej.
Ja dzisiaj jade na 11 do prcy, wiec mamjeszcze chwileczke.
Wczoraj sie mega poklocilam z P i teraz mam nastroj mega dodupy, nie czaje tego czlowieka. Jak siedzialam w domu to bylo taki zle ae jak zaczelam prace to tez zle i jeszcze mi tutaj jakies akcje wmawia ze go zdradzam bo tak pozno wracam do domu;/ no sorry tez wolalabym konczyc o 16 jakon i siedziec pozniej w domu ale ze koncze o 21 czasami po 21 to w domu jestem po 22, wracam padnieta, wczoraj z goraczka a ten mi tu jeszcze jakies waty sadzi;/ wrr

Phelania mocno trzymam za Was kciuki, sama boje sie narkozy u Fabianka wiec nie bede pocieszala bo wiem coprzezywasz.

Netka dziekuje, niestety jakis bardzo chorowity ten moj syn, jeszcze zeby tego bylo malo ustatniu mu jakos bardzo wyszedl pepek, i boje sie zebyto nie byla przepuklina jak bedziemy teraz na wizycie topokaze naszej pediatrze. A ja jako mam jestem juz totalnie wypompowana. No tak ja mialam perlaka ale nie bylon badany pod kontem onkologicznym, hmm moze czas sie zbadac??

reklama
PHEANIA odezwę się w niedzielę na tel.

Mel z babcią na dworek poszłam mały zasypia a ja w szlafroku nic mi się nie chce, ale muszę się ogarnąć bo na 13 do pracy i muszę jechać wcześniej rachunki popłacić.

Phelania- dzięki za opis porodu:-D, jak ja się ciesze, że nie będę już tego przechodzić , aż nogi mi się zacisnęły przy czytaniu;-) Czekamy z niecierpliwością na wyniki badania Marcelka!!

Bartek ma drzemkę. Była w Us - w jednej kolumnie nie była przepisana kwota:baffled:, ale już naprawione.
ehh jakoś tak do dupy ze wszystkim ostatnio...

witam ponownie..
Cały poranny plan- wykonany. Spacer był, podwórko było, teraz drzemka, obiad ugotowany, zakupy zrobione. Dziś kupiłam sobie korektor do twarzy, był w gazetce rossman, ciekawe jak się sprawdzi, ale musiałam, bo rano jak spojrzałam na swoją twarz to się przeraziłam. Oczywiście okres się zbliża i mam pełno jakiś wyprysków. No i jeszcze umówiłam się do kosmetyczki na brwi, bo wyglądam tragicznie- ale to we wtorek dopiero rano się wybieram. Na 2.05 mamy zaproszenie na grilla, ale nie wiem czy pójdziemy? Trochę mam obiekcje, bo znam tam aż dwóch kolegów M. a mają być w sumie 4 pary. Nie znam żadnych dziewczyn tam, a poza tym to trochę inne towarzystwo, nikt tam nie jest żonaty, wszyscy bez dzieci, a ja nie będę miała z kim zostawić A. Jakoś tego nie widzę. Choć M. mówi że chyba ma padać cały tydzień przyszły więc może problem sam się rozwiąże.

Kota - uważaj tam na swojego M. Ja tak mojego wyrwałam. On miał chyba 32 lata wtedy a ja 19, hahaa;)

Hej. Ja juz po pracy, Alus spi, jak wstanie to zje zupkę i idziemy na dworek.

Phelania przeczytałam twój poród. Brrr podobnie jak Milva ciesze sie ze nie bede juz tego przechodzic...
Ja dostałam zzo i tak naprawde ból mi nie minął.. Dobrze ze juz urodzilas i jest po wszystkim;)

Phelania cieszę sie strasznie z dobrych wieści i trzymam kciuki żebyście w poniedziałek wrócili wszyscy do domu.

Mój syn mnie rozwala dzisiaj poszedł spać jak zwykle po 12 na drzemkę i spał uwaga aż 10 min po czym wstał pełen sił i energii =/ A łudziłam się że chwilkę poleżę i odpocznę.

Phelania żaden wstyd że zapomniałaś miałaś i masz do tego prawo tyle ostatnio na Twojej głowie.
Ja czuję się dobrze dzisiaj przez troszkę bolał mnie brzuch ale już git :-) Jutro przychodzi do mnie położna w końcu założy mi kartę ciąży w poniedziałek pewnie spotkanie z nią w przychodni i pewnie umówi mnie na usg i będę czekać na list ze szpitala kiedy, myślę że gdzieś końcówką maja już będę znać płeć :-) Co do ruchów to czułam takie lekkie muskanie w 15 tyg teraz czuję nieraz takie jakby ukucia raz na jakiś czas ale nie wiem czy to Okruszek na 100 % pewna jeszcze nie jestem.

reklama
Phelania 3mam kciuki, żebyście już w pon. razem byli.

Zabcia mnie w sobotę gardło wzięło, a od pon. katar i ból głowy i trzyma do teraz. Poza tym czuje się dobrze. A ktosiek miał wczoraj już 5 cm :)

Do góry