reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

A_gala Krzyś chodzi do żłobka już 6 tygodni i dalej jest ryk przy wejściu więc musisz się uzbroić w cierpliwość niestety

Net-ka gratulacje dla Ninki – mądra dziewczynka!

Kupinosia gratulacje dla siostry

Krzyś znów budzi się codziennie o 6 :( Ja ide spać około 1 wiec 5 godzin snu to dla mnie no 3 za mało i ledwo zyje.

reklama
hej dziewczyny,
na szybko chciałam Wam napisać, że Kuba ma za sobą pierwszą noc w swoim pokoju, spał SAM i ja go do snu układałam, a dziś rano przyszedł do mnie na kolana i oglądał Reksia na youtube pozwalając się przytulać :) zamierzam go dziś zabrać na spacer, tylko my, jak radziła Lysa. Na szczęście cały miesiąc M. jest z nami, ma 14 dni opieki na mnie (szpital bezproblemowo wypisał) i 2 tygodnie ojcowskiego.

Phelania, Hania miała wylew 2 stopnia, obserwuję ją bacznie, wydaje mi się, że wszystko z nią ok, mocno chcę w to wierzyć.
Kupinosia, super, że odpoczęłaś, że wyjazd się udał. Gratulacje dla siostry!

dziewczyny, jutro H. będzie miała tydzień, kiedy mogę ją na spacer zabrać, jest taka super pogoda, a my się kisimy w domu, masakra...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
A gala Mlody do zlobka chodzi od 15kwietnia a nadal jest płacz. Dziś było
Mi go tak żal ze myślałam że po niego wrócę. Wiem że pózniej jest już dobrze bo ładnie sie bawi i zasypia tam ale samo wejście przyprawia mnie o mdłości.

Kupiniosa gratuluje siostrze zdrowego synka!

Kota rewelacyjne wiadomość! Q to dzielny starszy brat i zrozumiał ze nie jest zagrożony! Wg mnie powinnaś już Hanulę na spacer zabrać, może najpierw tylko na taras/balkon wyjść a jutro, pojutrze już normalnie na wieś sie lansować :-);-)

Ostatnia edycja:
Hej :)
Ale skwar u nas. Alan zjadł dwa talerze żurku i idzie z babcią na spacer. Ja w pracy, do 18.

Kota no gratuluję Kubusiowi pierwszej samodzielnej nocy:) Ja tez juz bym poszła na spacer, lato jest, wiec troszke inaczej niz nasze grudniaczki jak się rodziły..

Netka Ninka mądrala :)

Kupinosia Gratulacje dla siostry:)

Kota-spoko nie martw sie wylew II stopnia nic nie znaczy:) III,IV grozi powiklaniami ,wchlonie sie zobaczysz tak jak u nas:)a co do spacerow na luzie juz spacerujecie jak Marceli lezał w CDZ i przyjechalismy do domu na drugi dzien wyszlismy na spacer a bylo 18 stopni:) mial 3 tyg ale jednak caly czas przebywal w pomieszczeniu bez wietrzenia wiec spoko na luzie wychodz:)Dobrze ze Q rozumie :)

U nas dzis ladnie ,podjedziemy kupic jakis maly basen dla Alutka ,dzis kumpela miala CC wyznaczona urodzila sie Zosia:) 3190g i 56cm:) Starali sie o dzidzie 7 lat sa po zabiegu in-vitro(za pierwszym razem im sie udalo) dlatego zrobili umowiona cesarke zeby nie bylo zadnych powiklan:) Marceli bedzie mial kolezanke;)

Alan co ostatnio mi wstaje o 6.20 rano:((( a klade go ok 22 tragedia chodze na rzesach:(

AGALA puszczam Kacpra bez pampersa jak jesteśmy w domu lub w okolicach domu, na wyjazdy i na noc jest pamper ale Ci powiem, że on nie kuma czaczy, sika, zrobi kupe i lata dalej, puszczam go bo mu wygodniej chłodniej w samych majteczkach ale nie mam jakiegoś mega parcia by się teraz, już oduczył, przyjdzie pora to się i oduczy. Kacpra chrzestnego syn we wrześniu 3 lata skończy i dalej pampersy nosi.

NETKA niezła mądrala z Ninki.
Jutro wyślę Ci pieniążki.

KUPINOSIA przede wszystkim gratki siostrze za synusia.
Super, że wypoczynek udany, czekam na zdjęcie. Brakował tu Ciebie.

KOTA jest piękna pogoda myślę, że już możesz wyjść z Hanią na dwór.
Super, że Kuba rozumie pewne rzeczy, mądry chłopczyk.

PHELANIA ogromne gratulacje dla koleżanki.

Ja po rehabilitacjach, sprzątaniu, teraz moczę nóżki, będę szorować stopy i malować pazurki, mały śpi, młoda szaleje.

Kota na pewno będzie dobrze, wiesz ja czytam wątek wcześniaczy na BB z racji Krzysiowego wcześniactwa i bardzo często wcześniaki mają wylewy II/III stopnia i zazwyczaj one się wchłaniają, a Hania jest dzieckiem donoszonym więc ma silniejszy organizm. Jestem przekonana że ten wylew się wchłonie.

Phelania cieszę się że usg Marcelka wyszło lepiej i oby tak dalej.

Matko dziewczyny ale jestem głodna :( Nie wiem - 13 tydzień jestem na diecie a żołądek dalej się nie skurczył......

Witajcie..Piękny wieczór u nas.. Adaś zaraz pójdzie spać, a ja w końcu zalegnę na kanapie. Po wczorajszej lampce wina po prostu padłam.. Dziś dzwoniła do mńie koleżanka którą mam zastąpić w pracy i zaczynam od września.. Więc na spokojnie możemy sobie wszystko poukładać. Wynegocjowała mi niezła sumkę jak za te 3 h dziennie. Choć wspomniała, że czasem wpadają masaże prywatnie, więc jeszczę dorobię.. :-DPoiwedziała ze raczej wraca po 6 miesiącach, szkoda wolałabym na rok, ale cóż dobre i to. Za dwa tygodnie pojadę na jeden dzień zobaczyć co i jak i zawieźć kadrowej papiery.

Śpijcie słodko i do jutra ;)

reklama
Nastazja- jak koleżanka będzie miała już maluszka przy sobie , to może zmieni zdanie co do macierzyńskiego;-) Fajnie, cieszę się , że będziesz miała możliwość popracować , zawsze to dodatkowy pieniądz i odpoczynek od naszych małych terrorystów:-p

Bart zasnął , ale kręcił się potwornie...ciekawe jaka nocka będzie.

Do góry