Czesc dziewczynki
Alan pojechal z babcią do lekarza z tą rączkę. Mam nadzieje ze obejdzie sie bez płaczu chociaż...

Noc niestety fatalna. Młody obudził sie o 2 godzinie z takim płaczem ze szok. Dałam mu syrop. Nie pomogło... Po pół godz dałam mu czopek. Oj dawno juz czopków nie stosowałam. Płakał jeszcze nastepne pół godziny. Pozniej sie do mnie tulił, szukał pozycji... Koło 4 zasnął

M oczywiście juz duzo wczesniej wyniósł sie do drugiego pokoju.... Uzasadniając ze on rano idzie do pracy... Ta ... ja nie ide, spie do 12

Od dzis przestaję mu gotować,prac, prasować. Niech sie martwi o siebie sam!
Faceci są naprawdę beznadziejni. Chyba wszyscy.
Rano zadzwonił to mu powiedziałam. Ze zachował sie jak szczur, który ucieka z okrętu.
Oby dziadowi ten okręt nie zatonął wkoncu
Netka Nie raz sobie obiecuje ze go zostawie z mlodym i wyjde, ale jak przychodzi co do czego i słyszę pełen bólu płacz dziecka to nie mogę... ;( Ot matka, i tyle ...
przykra sprawa z tym złotem... Moze jeszcze sie odnajdzie..? Tez sobie Ninka upodobała, do kosza ładuje to co sie swieci...zamiast na szyje i palce zakladac..
W tamtym tyg Alan zerwał mi z szyi złoty łańcuszek. Musze isc go naprawic, ale nie mam kiedy. Chciałam sobie do niego literkę "A" dokupić, jak Alanek

Przeglądałam na all, ale wolę zobaczyc na zywo chyba.
Inka co sie stało? U nas co prawda nie pada, ale jest pochmurnie i chlodno. W nocy lało.
Po pracy pojadę po pieluchy i moze Alankowi cos kupię, na poprawę humoru (swojego

))
Powiem wam, kupiłam ostatnio spodnie dresowe, w H&M Alankowi rozmiar 92. Turkusowe, śliczne. W 86 juz mu przed kostkę się ściągały. Te 92 są na długość dobre, ale w pasie tak luźne ze musiałam ten sznureczek zawiązać...
Kota, bo wiem ze ty na 92 ubierasz Kubusia, dobre są na niego w pasie spodnie z H&M? Tyle ze Q chyba ciezszy od Alanka jest...