reklama

Grudzień 2014

reklama
testy robilam 2 i wyszly mi 2 pozytywne:-) objawy tez mam jak przy pierwszej ciąży ,wiec pewna jestem ze to ciaza ale zastanawiam sie tylko czy mozna wykryc dzieki becie czy ciaza prawidlowa

powiem Ci czarna,ze mnie uspokoilas:-) najgorzej jak zaczynam szukac w necie i czytam te wszystkie porady,przypadki itd wtedy mam zupelnie metlik w glowie. ale teraz jest lepiej.

Tak to jest najgorsze czytanie w necie ja tez juz przestalam bo jak cos innego dolega to juz pol nocy przeszukiwania neta... Jak mialam problem z corka po porodzie to pierwsze co jej lekarz mi powiedzial zebym nie szukala informacji na internecie bo wpadne w depresje jakas tylko zeby sluchac to co on mowi i wszysyko jest super :)

A bete mozesz zrobic :)

Witam się poświątecznie!
Wybaczcie, ale nie dam rady Was nadrobić, ładnie naprodukowałyście.
Ja wypoczęłam.

Jedynym dokuczliwym objawem jaki teraz obserwuje to odbijanie, szczególnie po obiedzie.
No i szybko chodzę spać.

Witam nowe mamusie!
I życzę jeszcze miłego świętowania, bo jeszcze parę godzin zostało! ;-)

Ostatnia edycja:
Witam,
Jestem waszą zewnętrzną moderatorką i proszę o to byście wśród siebie wybrały moderatorkę. Taka osoba odpowiedzialna jest za porządek na forum oraz za kontakty z administratorami, jak coś się dzieje to moderator pisze w imieniu całej grupy do administratora. Pilnuje, by na forum było kulturalnie i każdy czuł się tutaj dobrze.
Może przyklejać tematy, przenosić posty, łączyć posty itp.
Wbrew pozorom nie jest to bardzo dużo pracy, jednakże dobrze jak moderatorem jest osoba, która zagląda w miarę regularnie i wie co się dzieje na wątku.
Zewnętrzny moderator nie ma czasu czytać tego co piszecie, więc nie może być na bieżąco.
pozdrawiam

reklama
Witam wszystkich, najprawdopodobniej dołączę do Was tutaj. I od razu mam pytanie, ponieważ powiem szczerze że nie jestem przygotowana wcale, nie planowałam w tej chwili dzidziusia. W którym tygodniu można pójść do ginekologa żeby potwierdził ciążę? Jestem w 33dniu cyklu, wykonałam dwa testy domowe, oba są pozytywne.
Pozdrawiam wszystkich gorąco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry