R
Różyczkowa
Gość
holle nie ma w rossmanie, nawet nie wiem w jakim sklepie jej szukać, u mnie nigdzie jej nie ma, zostaje zamówić przez net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U nas w końcu wczoraj zaczęło mu się odrywać, więc może będzie się ten kaszel kończył w końcu
Może potrzeba czasu, żeby był jakiś efekt u Julki, poczekaj jeszcze chwilkę. W każdym razie migdały to jest przekichana sprawa niestety...bujam się z tym już od 3 lat. A jak z tym słuchem?Wiesz co tak sobie przypomniałam, że u nas był krótko problem z jednym uchem właśnie na początku akcji z migdałem. Miał je trochę przytkane i pomogło to Baloniki do dmuchania nosem-idealne na niedosłuch u dzieci | E-NASZEDZIECKO . Może spróbujcie.
Musiałabyś wziąć 2-3g zwykłej manny na 100ml posiłku. Ja kupowałam mannę Kupiec i tak robiłam.Rozyczkowa, nasz Olus lubi byc na rekach. Jest juz dosc ciezki, wiec nosic to nie nosimy bardzo duzo, ale czesto Go przytulamy. Tak jak mowi Lazy, kazde dziecko inne jest i co innego potrzebuje;-)
Lazy, serio taka zwykla kaszke ze sklepu? I nie zaszkodzi? Ja nie wiem, moze inne dawki sa w tych dzieciecych. Moze to glupie pytanie, ale wszedzie wyczytalam, ze kaszki to tylko te dla niemowlat itd.