reklama

Grudzień 2014

Jeny jak czytam te ceny bety to aż :szok: ja płaciłam w laboratorium przy szpitalu 15 zł, a w przychodni 18zł.

Perrie - powodzenia jutro :)

no i witam nowe Grudnióweczki :)
co do grupy na fb to uważam, że jest za wcześnie... jeszcze chyba nie znamy się na tyle, a poza tym zazwyczaj bywa tak, że zacznie umierać dyskusja tutaj. No i niestety ale jeszcze będą pewne rotacje w naszym gronie. Więc moim zdaniem mamy jeszcze czas na fb :)

reklama
czarna gratki rocznicy! my mamy w niedziele rocznice:tak:

karuszka, nie myslalam jeszcze nad wozkiem, ja jestem nadal w szoku ze to ciaza:-D a u Ciebie wpadka? ja teraz licze na syna :blink:

co do forum na fcb to ja tez jestem przeciwna, bo widze co sie u nas na lipcoweczkach dzieje jaka rotacja, wiec nie chce

perrie a co dokladnie wpisac w tych danych??

macie juz jakies objawy ciazowe??

Hej dziewczyny!!

k8libby - trzymam również kciuki za jutrzejszą wizytę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok.

cypryda - bardzo cię podziwiam! musisz mieć dużo siły. Przytul synka ode mnie również, tym bardziej, że to lubi. Ja kiedyś się zastanawiałam jakbym zareagowała jakbym urodziła chore dziecko i czy dałabym radę...
Życzę Ci żebyś urodziła zdrowego dzidziusia :)

ancka, ewelinka - gratuluję, super :)

ulenka - ja byłam w 6tc i 3d u gina. Był widoczny pęcherzyk i bijące serduszko.
A teraz wizyte mam 6-go maja, już nie mogę się doczekać. Trochę się martwię, czy wszystko jest ok...

marta, jagoda, kruszka - witajcie!

No a teraz zmykam bo jeszcze robota czeka :/
Do jutra!

Jagoda, my to całe godziny poświęciłyśmy na obgadywanie naszych objawów :-D Jeśli chodzi o mnie to miałam mdłości i zanik apetytu, na szczęście już mi przeszło, zmęczona dalej chodzę cały czas :dry: A jak z Tobą?
Wpisz swój nick, datę porodu, wiek, dziecka: płeć, imię, rodzeństwo ;-)

Laski, powiedzcie mi obiektywnie czy mój avatar wygląda jak zdjęcie, czy jak obraz? :sorry: Jak obraz, to dobrze, jak zdjęcie, to źle :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
normalnie cZuje się tak ociezale jakbym miała conajmniej bliźniaki. zmęczona, senna i męczy mnie doslownie wszystko.
najgorzej że to jeszcze nie połowa. strach
pomyśleć co będzie 3 miechy przed porodem....normalnie wózkiem będa mnie wozić. lol

Czarna, nie strasz :szok: Ja mam dylemat, trzy potencjalne obrazki i nie wiem, który ustawić :zawstydzona/y::-( Tak, wiem, moje problemy są "taaaakie poważne" :-p:zawstydzona/y:

Magda, no! Do połowy to jeszcze spory kawał czasu :-D Nie mów, bo sobie wywróżysz podwójnie :-D Ale myślę, że to przejściowe, niedługo Ci przejdzie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry