• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

no wlasnie nie wiem,bo do placka nie obieram zeby ladny kolorek byl ale do kompotu..? hmmm ja nigdy nie gotowalam kompotu z rabarbaru,ale ten smak pamietam z dziecinstwa pychota.

reklama
Ja wczoraj z ciekawości szukałam info o tym w necie. I jedna z Pań pisze o tym, że jeśli ktoś lubi jeść rabarabr, to poleca go obrać. Jeśli ktoś natomiast tylko pije i wytrzuca składniki stałe, to można sobie darować. Chciałam wczoraj spróbować sztuczki Pani Gessler odnośnie barwienia plastrem buraka, ale nie miałam.
Tez uwielbiam taki kompot. To jeden z tych smaków z dzieciństwa, albo taki rabarabr w cukrze do pogryzania ;-)

reklama
W każdej ciąży spałam na brzuchu jak długo się dało i nigdy nie pytałam lekarza o zdanie. Przestawałam kiedy brzuch mi przeszkadzał i było mi poprostu niewygodnie. Myślicie że to może szkodzić dziecku?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry