• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Hmmm...ja nie śpię na brzuchu,więc się nie wypowiem,ale np w pracy tak długo jak pacjentki komfort na to pozwala masaż pleców robie kiedy leży na brzuchu. Potem już na boku.

reklama
Ja jestem tego samego zdania/przekonania co Annemase.
Nawet w pierwszej pytałam doktorka. Powiedział właśnie, że dopóki nie przeszkadza - spać na brzuchu. Pytam, bo gadalam ze swoją koleżanka i ona od razu z przerażeniem niemal, że nie wolno!
Hahaha... Ja uwielbiam spać, leżeć na brzuchu. I tak mam zamiar robić, do czasu aż będzie to niemożliwe ;-)

Jutro wypróbuje ta kawę bo tradycyjnie przstaje mnie boleć (codziennie koło 13h00).

Mam pytanie z innej beczki, czy któras z was planuje jakies dalekie wakacje tego lata?

To teraz ja Wam coś powiem, jak to mówię to nikt mi nie wierzy :D
Nie znoszę truskawek. Fuuuj, ble i w ogóle.
A rabarbar uwielbiam, ale mam na niego uczulenie :(

Dziękujemy za życzenia dla misia. Rano wstał jakby w nocy mu nic nie było i szaleje od rana na punkcie baniek mydlanych. Kupiłam mu dziś w Kiku 2 kubeczki po pół litra, może starczy na jakiś czas.

Muszę coś upiec dobrego i jakąś sałatkę zrobić na jutro. Pisałam, że wyjeżdżam. Jadę pod Warszawę na zebranie naszego Stowarzyszenia (do którego należymy z racji misia choroby) i zawsze coś przywozimy ze sobą. Co polecacie?

Ja nie śpię na brzuchu, ale zwijam kołdrę na całej długości w rulon i do niej się przytulam :D w jakby pozycji embrionalnej :)

Cypryda83 uwielbiam truskawki ale jestem na nie uczulona, od razu wyskakują mi parchy i dostaję skrętu jelit. Mam tak od urodzenia niestety więc jem tylko kilka truskaweczek w sezonie.

reklama
Cypryda ale rabarbar często uczula. Mnie przy moich alergikach już nic nie zdziwi ;-) Pytasz co zrobić....hmmm....ale chodzi Ci o ciasto z kremem? Bardziej suche? Sałatka powiadasz....taka z majonezem? Czy coś bardziej oryginalnego? Ja mam taką jedną super, hicior wszystkich imprez, ale jest dość oryginalna :-p

Annemase
ja w tym roku nie wybieram się nigdzie daleko na wakacje, ale w poprzednich ciążach, na różnych etapach latałam/jeździłam i wiadomo...było raz lepiej, raz gorzej, ale nigdy tak bardzo źle,żeby nie wyjeżdżać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry