Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam Wawco do pracy to moj szef szybko zauważył ze cos nie tak i mowil ze mam sie niczym nie martwic lecz po tygodniu dal wypowiwdzenie bo znalazł juz kogos na moje miejsce. Więc wszystko zależy od szefa...
![]()
Annemase pogodaj z lekarzem. Duży ból jest gorszy od wielu tabletek,a pod okiem lekarza na pewno dziecku krzywdy nie zrobisz ;-) Życzę Ci,aby jednak te bóle nie zdarzały się często.
Słonko ja z uk,więc aż tak źle nie jest. Poprzednią ciążę mój manager przyjął bardzo pozytywnie. Teraz kto inny mną dowodzi i stąd moje obawy. Wiesz,ledwo wróciłam,a tu już jestem w 3 miesiącu ciążyI wiedzą,że mam już 3 dzieci. Dlatego się stresuje. Zrobić mi nic nie zrobią,ale tak bardzo czekali na mój powrót do pracy...ehhh...byle do wieczora ;-) A co do wizyt. Kochana,Ty się ciesz,że mąż taki dobry :-) Idź dziś na wizytę,a później się zobaczy. Powodzenia i czekam na dobre wieści :-)
Jagoda faktycznie ciężki dylemat. Ja bym brała co dają,a o ciąży powiedziała później. Skoro taka rzeczywistoś w Pl, to jakoś trzeba sobie radzić ;-)
Ewelinka masz rację,stres mi nie potrzebny ale sama wiesz jak czasem ciężko sobie samej przegadac ;-)
Bardzo DZIĘKUJĘ wszystkim za kciuki!