Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to, to!!!! Dobrze gada, trzeba jej dać się napićnie czaje jak ktoś może wpaść na pomysł, żeby pozbywać się zwierząt, bo będzie dziecko. Trzeba być wyjątkowym imbecylem.
No a ja sie trochę nie zgadzam z Twoim zdaniem. Jeśli wiedziałabym że kot może zagrozić zdrowiu mojego dziecka, wygrałby rozsądek a nie przyzwyczajenie do zwierzęcia i nie mam na myśli wyrzucania go na ulice czy usypiania. Ja nie dziwię sie ludziom ktorzy wola być ostrożni. Sama mam kotka i zrobię wszystko żeby z nami zostal, ale byłabym daleka od oceniania innych. Każdy ma własne poczucie strachunie czaje jak ktoś może wpaść na pomysł, żeby pozbywać się zwierząt, bo będzie dziecko. Trzeba być wyjątkowym imbecylem.
) a reszta sama się ułoży:-) Trzymaj się!
A ja będę ich oceniała, bo keśli są tak niepdpowiedzialni, że nie powinni mieć zwierzęcia, to tym bardziej powinni sobie darować posiadanoe dzieci.
Jakie to niby straszne choroby mogą zagrażać dziecku ze strony kota?
Myślisz, że kot nie ma nic innego do roboty, tylko dybać nad tym małym rozwrzeszczanym czymś? Kot będzie spieprzał, byle dalejo od niego. A jeśli ktoś uważa, że niemowle jest w stanie się czymkolwiek od kota zarazić, to powinien cofnąć się do szkoły podstawowej, douczyć się. Albo się obudzić, średniowiecze dawno minęło. Takie gadanie o chorobach ze strony kota, to jak szukanie złych mocy w końcu kociego ogona przez wiedźmy...
). Dopytaj się lekarza. Żeby kota od razu oddawać to nie, ale od opróżniania kuwety się powstrzymaj
Wiele kobiet było w ciąży z kotem i żyją, lekarz będzie wiedział najlepiej 

Wyślij mi swoje info, a dodam Cię do listy
I powiedz nam coś o sobie ;-)
I oczywiście zdrowia dla córy
A sprawa z szefową - ekstra 
Powiem im po wizycie u lekarza, którą mam na koniec kwietnia albo najchętniej po maturach, jak już ze mnie zejdą i nie będą mnie ganiać do książek
Rodzice chłopaka nie wiedzą, sam chłopak nie wie
Wiem tylko ja i moja przyjaciółka, więc chyba wie, czemu mi się przysnęło, zwłaszcza, że ona chce lekarzem zostać, to siedzi w tych ciążach 
Nie nerwicuj się, życzę Ci żebyś się jednak myliła i żeby ta noc była przespana 

Super, zazdroszczę